RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

15-åring påkjørt

En 15-åring påkjørt, arbeidsulykke på Nordstrand, innbrudd og fyllekjøring. Politiet hadde en travel helg i vårt distrikt.

Falt fra stige

Nordstrand: Klokken 09.16 fredag morgen fikk politiet melding om at det hadde vært en arbeidsulykke i Ekebergveien. En 46 år gammel mann hadde falt noen meter ned fra en stige og knust et vindu i fallet. Da politiet kom fram var mannen ved bevissthet. Mannen ble kjørt til Ullevål universitetssykehus med lettere hodeskader.

Truet Nav-ansatte

Skullerud: En 48 år gammel mann var fredag klokken 12.20 utagerende og truende overfor de ansatte på Nav-kontoret i Olaf Helseths vei på Skullerud. Mannen la seg blant annet ned inne på et kontor. Mannen ble kjørt hjem av politiet.

Feil innbruddsmelding

Høyenhall: Klokken 16 fredag fikk politiet melding om at et innbrudd var på gang i en bolig i Høyenhallveien. Melderen fortalte at han så en tyv inne i huset og at tyven var iført en hvit trøye. Da politiet kom til adressen viste det seg at det var kona i huet som var hjemme, og ikke en innbruddstyv.

Det er likevel viktig å understreke at vi er avhengig av publikums tilbakemelding når de ser noe mistenkelig. Det er veldig bra at det meldes ifra, sier Dag Harald Drevsjø ved Manglerud politistasjon.

Gutt (15) påkjørt

Bjørndal: En 15 år gammel gutt ble fredag klokken 19.44 påkjørt i krysset Slimeveien/Granbergstubben på Bjørndal. 15-åringen fikk noen skrubbsår og ble kjørt til legevakta. Gutten var fotgjenger og ble påkjørt av en 18 år gammel mann i bil. Politiet har beslaglagt 18-åringens førerkort.

Uten gyldig førerkort

Manglerud: Klokken 22.50 stanset politiet en personbil i Plogveien på Manglerud. Den 20 år gamle føreren hadde ikke gyldig førerkort og er nå anmeldt for forholdet.

Tre bilinnbrudd

Abildsø: Klokken 01.09 natt til lørdag fikk politiet melding om at det var bilinnbrudd på gang i Smedbergveien. Da de kom fram fant de tre biler med knuste ruter og en 19 år gammel mann som satt i en av bilene. Han ble pågrepet og kjørt i sentralarresten.

Naskeri med stjålet bil

Kastellet: Klokken halv syv lørdag morgen fikk politiet melding fra de ansatte på Shell på Kastellet om at noen kunder hadde nasket i butikken. Bare fire minutter senere var politiet på stedet og pågrep en 22 år gammel kvinne og en 25 år gammel mann. Det viste seg også at bilen de to kjørte var stjålet. Bilen ble tauet inn, mens de to naskerne ble kjørt i sentralarresten.

Kjørte i tunnelveggen

Bryn: Like før klokken 18 lørdag kjørte en bil i tunnelveggen i nordgående retning i Brynstunnelen. Det ble en del materielle skader på bilen som sto i feil retning etter uhellet. Det ble en del kaos på stedet før bilen ble tauet bort. Sjåføren, en 50 år gammel mann, hadde ikke gyldig førerkort og er nå anmeldt for dette.

Drosje snurret i tunnel

Bryn: En drosje snurret lørdag klokken 22.16 i nordgående retning i Brynstunnelen. Det var ingen passasjerer i bilen og ingen personer kom til skade. Bilen ble tauet bort og saken blir nå behandlet av sjåførens forsikringsselskap.

Stjålet bil på E6

Bryn/Ryen: Søndag klokken 01.09 fikk politiet melding om at en bil var hensatt på veiskulderen på Ring 3 mellom Bryn og Ryen. Det viste seg at bilen var stjålet på Grønland den 11. august. Bilen ble tauet inn og eieren underrettet.

Savner du sykkelen din?

Brannfjell: Politiet stanset to 17 år gamle gutter i Enebakkveien på Brannfjell klokken 02.16 natt til søndag. Guttene var i besittelse av hver sin sykkel som de hadde et noe uklart eierforhold til. Det viste seg at syklene var stjålet. Politiet underrettet guttenes foreldre før guttene ble dimittert. Syklene ble kjørt til Manglerud politistasjon.

Hvis det er noen som mangler to sykler så er det bare å henvende seg til oss, sier Dag Harald Drevsjø ved Manglerud politistasjon.

Kvinne lå i veien

Holmlia: Et avisbud varslet klokken halv seks natt til søndag politiet om at en kvinne lå på bakken i Ravnåsveien. Da politiet kom til kviknet kvinnen til. Hun ble kjørt hjem av politiet.

Kvinne tatt for fyllekjøring

Kastellet: Politiet på Manglerud holdt søndag morgen promille og atferdskontroll ved Shell-stasjonen på Kastellet. Kontrollen startet klokken 08.37 og en rekke bilførere ble kontrollert. En 18 år gammel kvinne blåste rødt og ble kjørt i sentralarresten. Førerkortet hennes ble beslaglagt.

Kjørte med promille

E6: Politiet fikk like før halv tolv søndag formiddag melding fra flere bilførere som kjørt sørover på E6. En bil kjøre svært vinglete. Politiet la seg på hjul og fikk stanset bilen ved Tusenfryd. Den 52 år gamle føreren var beruset og ble kjørt tilbake til sentralarresten i Oslo.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere