RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

15-årsdag på Bryn


Britisk teekspert: Stephen Twining (t.v.) viser kundene hvordan de kan lage god te, og helst av merket Twinings, så klart. Senterleder Jan Petter Rønning merker seg teknikken.
Britisk teekspert: Stephen Twining (t.v.) viser kundene hvordan de kan lage god te, og helst av merket Twinings, så klart. Senterleder Jan Petter Rønning merker seg teknikken.
Bryn Senter feirer seg selv med bursdagsfest denne uka. Planer om en senterutvidelse er i emning.

Bryn: Denne uka lokker Bryn Senter med diverse tilbud for å feire 15 år som kjøpesenter, og kanskje blir de 15 neste en smule annerledes?

Framtidsplanen nå er å utvide senteret betydelig, sier senterleder Jan Petter Rønning.

Han ser da for seg et senter med kulturarenaer, boliger og plass til frivillige organisasjoner. Foreløpig har ikke Bryn Senter tatt noen konkrete skritt i form av søknad om utbygging, men det finnes ambisjoner om slikt. Foreløpig rommer senteret butikker og helsesenter.

Lærerikt

I bursdagsuka er det flere smaksprøver på Ultra enn vanligvis. En stand er spesielt opptatt av smak.

Skal du ha en god kopp te er det viktig å bruke kaldt, friskt vann. La vannet avkjøle to-tre minutter hvis du skal lage grønn eller hvit te, for kokende vann gjør teen bitter, forklarer teeksperten Stephen Twining, som har sitt familienavn på etiketten til et kjent temerke.

Shoppingturer kan være informative. I framtiden vil Bryn Senter kanskje supplere dette med andre lærerike aktiviteter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere