RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

150 har meldt seg på skibussen i morgen


150 skientusiaster har hoppet på skiforeningens tilbud om en skitur på Sjusjøen på lørdag.
150 skientusiaster har hoppet på skiforeningens tilbud om en skitur på Sjusjøen på lørdag. Foto: Foto: Destinasjon Sjusjøen
Savnet etter snø er åpenbart stort i Oslo. Hele 150 mennesker skal kjøre buss i seks timer i morgen for å få seg en skitur.

OSLO/SJUSJØEN: Klokken 07.30 lørdag  morgen plukker Skiforeningens busser opp de første skientusiastene ved Frognerparken. Tre busser skal frakte 150 skientusiaster vekk fra grå og nakne Oslo-gater og opp i paradiset for alle som sulter etter snø akkurat nå: Sjusjøen.

Seks timer i buss

 Det er åpenbart ikke til hinder for skientusiastene at de må belage seg på rundt seks timer i buss for å få tatt en skitur på tre timer.

Les også: Trasig uten skitrasé

– Vi er overveldet over responsen. At vi skulle sette opp hele tre busser til Sjusjøen tolker vi som et tegn på at publikum opplever dette som et positivt tiltak når snøen lar vente på seg her, forteller Emilie Nordskar, kommunikasjonssjef i Skiforeningen, i en pressemelding.
 
Skiforeningen måtte senest sist helg avlyse skibussen som tradisjonelt går til Ringkollen og Mylla. Dette på grunn av den manglende vinteren.
 

Til Midtfjellkoia

De som velger guidet tur i morgen, får seg en skitur  inn til Midtfjellkoia. Der kan skiforeningen fortelle at det blir servering før man kan velge ulike løyper tilbake til bussen. 
 
Nordskar kan for øvrig melde om muligheter for en skitur til helgen, også for dem som ikke har anledning til å være med skibussen på lørdag. Hun oppfordrer folk til å sjekke føremeldingene på skiforeningens hjemmesider.
 
– Det ser ut til at kulda slår inn mot helgen, og at det vil bli skimuligheter også i vårt område, opplyser Nordskar.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere