anders.auberg@dittoslo.no "/>

150.000 har sett videoen om blokkene

ENORM SUKSESS: Videoen hvor lysene danser på blokkene har blitt en enorm Internett-suksess.

ENORM SUKSESS: Videoen hvor lysene danser på blokkene har blitt en enorm Internett-suksess. Foto: FOTO: ANDERS AUBERG/ANDRÉ CHOCRON

Det har gått litt over én uke siden Lokalavisen Groruddalen presenterte videoen til André Chocron. – Det har vært veldig gøy, sier regissøren selv.

HAUGENSTUA: Mandag i forrige uke laget Lokalavisen Groruddalen et videoinnslag om André Chocron og hans fantastiske musikkvideo med blokkene i Groruddalen i hovedrollene. Umiddelbart eksploderte delinger på Facebook og Twitter, og riksdekkende medier begynte å ta tak i det.

I skrivende stund har rundt 150.000 mennesker sett musikkvideoen til Cold Mailman hvor lysene i blokkene danser i takt med musikken.

Del på Facebook

– Det har vært veldig gøy. Det var dette jeg håpet på, og det var ett av to mulige utfall: masse oppmerksomhet eller ingenting. Heldigvis ble det mye, sier André Chocron til Lokalavisen Groruddalen, dagen etter at TV2 sendte intervju med ham på TV.

SE VIDEOINTERVJU MED FILMREGISSØREN HER: Slik har du aldri, aldri sett blokkene i Groruddalen

Artikkelen fortsetter under videoen:

Enorm respons

Siden publiseringen av videoen har André høstet lovord verden over. På Facebook-siden hans er det kommentarer på spansk, italiensk, engelsk og norsk. For å nevne noen. I tillegg har han fått masse respons fra Groruddøler.

– Jeg har fått mail fra folk som bor i blokkene, og er stolte av å være med i videoen. De har blitt veldig glad i videoen, sier Andre.

Kommer ny musikkvideo

Nå jobber André med studenter på Teaterhøgskolen med noen prosjekter, men gleder seg allerede til neste musikkvideo for Cold Mailman.

– Vi jobber med en ny musikkvideo til bandet. Men det krever en del planlegging. nok et omfattende prosjekt, sier André.

Den nye videoen fra suksessregissøren skal etter planen komme i mai. Men han vil ikke avsløre hva det dreier seg om. Kanskje kan vi vente enda et Groruddalen-prosjekt!

LES OGSÅ: Slik har du aldri, aldri sett blokkene i Groruddalen

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.