anders.auberg@dittoslo.no "/>
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

150.000 har sett videoen om blokkene


ENORM SUKSESS: Videoen hvor lysene danser på blokkene har blitt en enorm Internett-suksess.
ENORM SUKSESS: Videoen hvor lysene danser på blokkene har blitt en enorm Internett-suksess. Foto: FOTO: ANDERS AUBERG/ANDRÉ CHOCRON
Det har gått litt over én uke siden Lokalavisen Groruddalen presenterte videoen til André Chocron. – Det har vært veldig gøy, sier regissøren selv.

HAUGENSTUA: Mandag i forrige uke laget Lokalavisen Groruddalen et videoinnslag om André Chocron og hans fantastiske musikkvideo med blokkene i Groruddalen i hovedrollene. Umiddelbart eksploderte delinger på Facebook og Twitter, og riksdekkende medier begynte å ta tak i det.

I skrivende stund har rundt 150.000 mennesker sett musikkvideoen til Cold Mailman hvor lysene i blokkene danser i takt med musikken.

Del på Facebook

– Det har vært veldig gøy. Det var dette jeg håpet på, og det var ett av to mulige utfall: masse oppmerksomhet eller ingenting. Heldigvis ble det mye, sier André Chocron til Lokalavisen Groruddalen, dagen etter at TV2 sendte intervju med ham på TV.

SE VIDEOINTERVJU MED FILMREGISSØREN HER: Slik har du aldri, aldri sett blokkene i Groruddalen

Artikkelen fortsetter under videoen:

Enorm respons

Siden publiseringen av videoen har André høstet lovord verden over. På Facebook-siden hans er det kommentarer på spansk, italiensk, engelsk og norsk. For å nevne noen. I tillegg har han fått masse respons fra Groruddøler.

– Jeg har fått mail fra folk som bor i blokkene, og er stolte av å være med i videoen. De har blitt veldig glad i videoen, sier Andre.

Kommer ny musikkvideo

Nå jobber André med studenter på Teaterhøgskolen med noen prosjekter, men gleder seg allerede til neste musikkvideo for Cold Mailman.

– Vi jobber med en ny musikkvideo til bandet. Men det krever en del planlegging. nok et omfattende prosjekt, sier André.

Den nye videoen fra suksessregissøren skal etter planen komme i mai. Men han vil ikke avsløre hva det dreier seg om. Kanskje kan vi vente enda et Groruddalen-prosjekt!

LES OGSÅ: Slik har du aldri, aldri sett blokkene i Groruddalen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere