16-åring drakk, mann dratt ut av bil, container på tvers av kjørebanene

 

  Foto: Illustrasjonsfoto

Manglerud-politiets patruljer hadde nok å gjøre i helgen.

EKEBERG: Politiet fikk fredag formiddag meldinger om en mann som virket mistenkelig. En patrulje ble sendt til stedet ved Ekeberg skole. Der kom de over mannen – og bagger han rotet i. Det viste seg at de var hans, men inneholdt blant annet narkotika.

Busser satte seg fast

KARLSRUD: Det ble en smule kaos ved Mix-kiosken i Raschs vei på Karlsrud fredag ettermiddag. En buss forsøkte å snu og satte seg fast. Det samme skjedde med en buss til. Det tok litt tid å få dem «i farta» igjen.

Beruset 16-åring

MORTENSRUD: Litt over klokken 19 fredag kom en politipatrulje over en del ungdommer som drakk alkohol ved Mortensrud skole. Den yngste var en jente på 16 år. Hun ble skysset hjem. Forholdet blir fulgt opp av forebyggende avdeling på stasjonen.

For tung henger

E6: Natt til lørdag ble en bil stoppet på E6 ved bygrensen (Taraldrud). Bilen hadde en tung henger, tyngre enn det føreren hadde lov til å dra i følge førerkortet. Dermed ble mannen anmeldt.

Overstadig beruset

HOLMLIA: Når man klokken 01 om natten svirrer rundt i overstadig beruselse, og ikke er i stand til å ta vare på seg selv, er det godt å ha hjelpsomme politifolk. En 66 år gammel mann fikk natt til lørdag skyss hjem fra Holmlia senter.

Dratt ut av bilen

MORTENSRUD: En mann kom lørdag morgen inn på Shell-stasjonen på Mortensrud og ba om hjelp. Han fortalte at han var dratt ut av bilen sin av to personer. Han hadde skader i ansiktet.

Hva som var bakgrunnen, er noe uklar. Politiet er veldig interessert i å høre om noen kan ha sett hendelsen. De to gjerningsmennene skal ha kjørt i en bil – muligens en Audi 80.

Tatt med narkotika

HAUKETO: En politipatrulje stoppet lørdag kveld to personer ved Hauketo stasjon. Begge mennene på h.h.v. 24 og 48 år ble anmeldt for å ha narkotika på seg.

Tatt med stjålet sykkel

BØLER/BRYNSENG: Et observant vitne så lørdag kveld at tre gutter stjal en sykkel ved Bøler og tok den med seg inn på en T-banevogn. Politiet fikk stoppet det aktuelle toget ved Brynseng. Der pågrep de tre gutter på 14 og 15 år. Barnevernsvakta ble koplet inn på grunn av guttenes unge alder.

Blåste rødt

HAUKETO: Politiet hadde søndag morgen en kontroll i Ljabruveien ved Hauketo. Blant annet ble det foretatt alkotest. En mann på 22 år blåste over, og ble kjørt sentralarresten.

Fiklet med gps

E6: Søndag formiddag kom det melding om uryddig kjøring av en svensk kassebil innover på E6 ved Klemetsrud. Bilen ble stoppet ved Ulvensplitten. Føreren forklarte at han var ukjent og lette seg frem ved hjelp av gps. Den 51 år gamle mannen slapp unna med skarp advarsel.

Stoppet på sykkel

SKULLERUDDUMPA: I det fine været søndag var sykkeltur absolutt en aktuell aktivitet. Det gjorde fire damer ved 19-tiden. Bare dumt a de kjørt på E6 ved Skulleruddumpa. Der ble de sett av en politipatrulje som stoppet dem og fortalt at man ikke har lov til å være myk trafikant på en europavei. De ble geleidet inn på lovlig vei.

Container på tvers

MORTENSRUD: Natt til mandag mistet en trailer containeren den hadde som lass. Denne falt av på E6 ved Mortensrud og la seg godt til rette på tvers av veien. Etter en stund ble ett felt åpnet, og etter snaut tre timer var både bil og container fjernet. De ble kjørt til Statens vegvesens stasjon på Risløkka.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.