RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

16-åring på nattlig narkoferd


 
  Foto: Illustrasjonsfoto: Øystein Dahl Johansen
Litt narkotika, en promillekjører og en trafikkulykke uten personskade. Det har vært noe relativt rolige dager for Manglerudpolitiet.

Til arresten med promille

ULSRUD: Klokken 20 onsdag kveld stanset politiet en 34 år gammel mann som kjørte bil på Ulsrud. Mannen ble bedt om å blåse i politiets alkometer og der lyste det rødt. Han ble pågrepet og kjørt i sentralarresten for ytterligere promilleprøver.

Smell uten personskade

KLEMETSRUD: Politiet fikk torsdag klokken 08.21 melding om et trafikkuhell i nordgående felt på E6 ved avkjøringen til Klemetsrud. Da de kom fram sto det to biler på veiskulderen. Ingen personer var kommet til skade og saken avgjøres som en ren forsikringssak. Partene fylte inn skademeldingsskjema og en av bilene måtte taues bort, mens den andre kunne kjøre fra stedet.

Fant stjålet bil

NORDSTRAND: Like etter halv fire torsdag ettermiddag melding om en personbil som sto parkert i Mylskerudveien. Bilen ble parkert på stedet i romjula og tipser til politiet mente den kunne være stjålet. Politiet sjekket understellsnummeret på bilen, og riktig nok. Bilen var stjålet den 29.11 i fjor fra majorstuaområdet. Bilen ble tauet bort og ingen gjerningsperson pågrepet.

16 åring på nattlig narkoferd

MANGLERUD: Like før halv ett natt til fredag stanset politiet en bil med fem personer i Plogveien på Manglerud. En 16 år gammel gutt som var passasjer i bilen hadde en mindre mengde narkotika på seg og ble anmeldt for forholdet. Gutten ble avhørt og dimittert på stedet.

To tatt med narkotika

MOSSEVEIEN: Halv to stanset politiet og kontrollerte en personbil som kom kjørende innover Mosseveien ved avkjøringen til Furubråtveien. Det ble funnet mindre mengder narkotika på den 37 år gamle mannen som kjørte bilen og den 38 år gamle kvinnen som var passasjer. Politiet anmelder saken og tok forklaring fra de to på stedet før de ble dimittert.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere