RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

16-åring truet av mann med kniv


 
  Foto: Illustrasjonsfoto
Lørdag litt før klokken 19 fikk politiet melding om ran med kniv på Brattlikollen.

MANGLERUD POLTIDISTRIKT: Meldingen kom klokken 18.41 fra T-banestasjonen på Brattlikollen. En 16 år gammel gutt var stoppet av en person han har oppgitt å ha somalisk utseende. Den fornærmede har fortalt politiet at han var blitt truet med kniv til å gi fra seg lommeboken sin.

Del på Facebook

– Dette ser vi meget alvorlig på, og håper på publikums hjelp, sier overbetjent Dag Harald Drevsjø på Manglerud politistasjon.

– Fornærmede har fortalt at han hadde sort jakke og blå bukser og var omkring 185 cm høy.

– Om noen kan ha sett vedkommende i området ved Brattlikollen T-banestasjon lørdag mellom 18.30 og 19.00, hører vi gjerne fra dem, sier Drevsjø.

Fra Manglerud-politiets logg kan vi forøvrig ta med følgende:

Stjålet bil

Fredag morgen ble det meldt om at en lastebil/kassebil var stjålet etter at den kvelden før var parkert ved krysset Vekterveien/Plogveien på Manglerud.

Overholdt ikke vikeplikten

En dame ble fredag formiddag kjørt til legevakten med skader i hodet etter en trafikkulykke. Dette skjedde i Lambertseterveien ved Statoil-stasjonen på Abildsø.

Den skadde, en 19 år gammel kvinne, hadde ikke overholdt vikeplikten da hun kjørte ut fra stasjonen og skulle over mot E6. Bilen ble påkjørt av en som kom ned bakken. Smellet var så kraftig at den påkjørte bilen ble liggende på siden.

Politiet tok beslag i 19-åringens førerkort.

Stoppet beruset sjåfør

Litt før klokken 15 fredag fikk politiet melding om at en handlekraftig person hadde stoppet en beruset kvinnelig sjåfør i Rugveien. Damen var 52 år og ble tatt hånd om av politiet.

Påvirket hurtigkjøring

Politiet stoppet litt over klokken 21 fredag en bil på E6 utover ved Assurtjern. Bakgrunnen var uryddig hurtigkjøring.

En 20 år gammel mann ble kjørt sentralarresten på grunn av rask kjøring og for å få konstatert om han hadde kjørt i påvirket tilstand.

Utagerende

En snau time inn i lørdagsnatten fikk politiet melding om en bråkete og utagerende person på Esso-stasjonen på Ryen. En 29 år gammel mann ble pågrepet og kjørt sentralarresten på grunnlag av brudd på politiparagraf 350 som omhandler forstyrrelse av ro og orden.

Var ikke «helt på nett»

Like før midnatt mellom fredag og lørdag fikk politiet melding fra Shell-stasjonen på Mosseveien på Bekkelaget. En mann i en uregistrert BMW var vanskelig å få kontakt med.

Han våknet imidlertid til liv da politi og ambulanse kom til stedet. Det var mistanke om bruk av narkotika - og at bilen var stjålet. Det ble funnet flere bilskilt i bilen.

Bedriftsinnbrudd

Like før klokken 06 lørdag morgen kom det melding om innbrudd i en bedrift i Fyrstikkbakken på Bryn.

En vindusrute var knust. Det ble satt igang leting i lokalet med hund, men ingen personer ble funnet. Det er noe uklart om hvor mye som ble stjålet.

Ingen med promille

Politiet gjennomførte søndag morgen en kontroll i Nedre Prinsdals vei ved ICA. 74 biler ble kontrollert, og det ble gjennomført promillekontroll. Ingen blåste rødt. Men en person ble anmeldt for å ha kjørt uten førerkort. Hertil ble det skrevet noen gebyrer for forskjellige forhold og gitt noen pålegg.

Stakk fra trafikkulykke

En 68 år gammel mann ble søndag kveld kjørt til Ullevål med skader i hodet etter å ha blitt påkjørt i Oppsalveien.

Fører av ulykkesbilen stakk fra stedet, og den fornærmede har bare vage opplysninger å gi politiet. Han ble nemlig påkjørt bakfra. Men han mener ulykkes-bilen kan ha vært en eldre, rød Volvo, og at den forsvant oppover Oppsalveien.

Politiet er svært interessert i å høre fra eventuelle vitner til ulykken eller om noen har observert en eldre, rød Volvo på Oppsal søndag ved 22-tiden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere