RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

16-åringer ruset på kokain

Da spanerne så fire unge jenter henge rundt kjente narkodealere i Vaterlandsparken bestemte de seg for å følge etter.

GRØNLAND: Det var ondag sist uke at to spanere fra Grønland politistasjon ble oppmerksomme på fire svært unge jenter som tok kontakt med flere "kjenninger" i området.
Vi holder et spesielt godt øye med dette området, og når vi ser så unge mennesker ta kontakt med tunge kriminelle aner vi uråd, forteller politioverbetjent Trond Skårud til Østkantavisa.
Etter å ha hengt rundt på Vaterland en periode gikk de fire jentene mot Gunerius, fortsatt med lovens lange arm i sivil på slep. Dermed var det en enkel oppgave for politiet å slå til da jentene tok med seg hver sin veske i en av butikkene, uten å betale for seg. Det hjalp heller ikke på utfallet at de fire jentene var sterkt ruset.
De innrømmet at de hadde ruset seg på kokain og tabletter. Det er ekstra trist når så unge mennesker bruke kokain, mener Skårud, som opplyser at de fire ble kjørt til barnevernsvakten hvor de fikk videre oppfølging.
Vi følger ungdomsmiljøet i området tett, avslutter han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere