RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

17-åring pågrepet for ran


NYTT RAN: Natt til søndag ble en kvinne i 20-årene kjørt til legevakten etter å ha blitt overfalt og ranet på Mortensrud.
NYTT RAN: Natt til søndag ble en kvinne i 20-årene kjørt til legevakten etter å ha blitt overfalt og ranet på Mortensrud. Foto: Illustrasjonsfoto
Politiet har pågrepet en mistenkt etter at en kvinne i 20-årene ble overfalt og ranet i Mortensrudveien natt til søndag.

MORTENSRUD: Kvinnen ble kjørt til legevakten etter overfallet. Den mistenkte, en 17 år gammel gutt, ble pågrepet i nærområdet ikke lenge etter.

– Han er formelt pågrepet fordi han var i besittelse av narkotika. Etterforskningen vil vise om han har noe med overfallet å gjøre, sier operasjonsleder Finn Belle i Oslo politidistrikt til NRK.

17-åringen skulle etter planen avhøres i løpet av søndag.

Politiet fikk melding om ranet i Mortensrudveien klokken 1.24 natt til søndag. Ranet skjedde 10-15 minutter før politiet ble varslet.

– Det var et vitne som kom over kvinnen og meldte fra til oss. I tillegg er det noe språkproblemer. Kvinnen som ble ranet er ikke norsk, sier operasjonsleder André Kråkenes i Oslo politidistrikt til NTB.

Raneren ble beskrevet som å være mørk i huden og hadde på seg hvit overdel.

Ransmannen stakk av med kvinnens mobiltelefon. Politiet vil ikke opplyse om de har funnet telefonen på den pågrepne 17-åringen. 
 

Les også: 

Casuals jakter ranere i Oslo

Politiet tar sterk avstand fra borgervern

Flere danner borgervern-grupper i Oslo

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere