Gå til sidens hovedinnhold

17-åring ranet i Dronningensgate

Fraranet sin mobil klokken 04.00. Les politiloggen her.

OSLO: Kl. 04.07 ble en politipatrulje kontaktet av en ung mann som hevdet seg ranet for sin mobiltelefon i Dronningensgate etter en revyfest. En kort periode var en mulig mistenkt inne i bildet, men han fikk gå. 17-åringen ble kjørt til Sentrum politistasjon hvor han fikk inngi en anmeldelse på forholdet.

Kjørte motorsykkel uten gyldig førerkort - kolliderte

FROGNER: Kl. 09.53 i går fikk politiet melding fra en sivil politipatrulje om at det hadde vært en ulykke mellom en bil og en motorsykkel i Niels Juels gate/Munkedamsveien. Føreren av motorsykkelen - en gutt på 20 år - hadde ikke førerkort for denne klassen, han var litt skadet og ble tatt hånd om av ambulanse. Det blir det en politisak hvor 20-åringen blir anmeldt for forholdet.

Såpeglatt på Bygdøylokket

BYGDØY: Kl. 11.00 i går formiddag fikk politiet melding om oljesøl på E -18 fra Børsen til Bygdøylokket, vestgående. Det ble glatt og et løp i Festningstunnelen ble stengt en periode.

Brannvesenet og Veitrafikksentralen ble det gjort forsøk på å får vekk en del av sølet. Etter en stund fikk politiet opplysninger om en lastebil som hadde forårsaket det hele. Den ble funnet og det viste seg at et dieselfat på lasteplan hadde veltet og det rant ut og ned på veien fra lasteplan.

Det blir opptrettet politisak.

Forsøk på ran i Skippergata

OSLO: Kl. 01.38 i natt ble det meldt om et ran i Skippergata. Det var en som forsøkte å ta lommeboken til en annen, og de to begynte å slåss. Politiet kom til stedet og pågrep gjerningsmannen - en 20 år gammel mann som ble kjørt til Sentralarresten i Politihuset.

Reklame

Black Week: De beste kuppene du gjør på Fjellsport-salget