RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

17 gressbranner i Oslo i påsken


Brannevesenet advarer mot å brenne bål og bråtebrann. Så langt i påsken har de rykket ut på hele 17 gressbranner. Her fra en gressbrann på Kastellet tidligere.
Brannevesenet advarer mot å brenne bål og bråtebrann. Så langt i påsken har de rykket ut på hele 17 gressbranner. Her fra en gressbrann på Kastellet tidligere. Foto: ARKIVFOTO
Brannvesenet har rykket ut på 17 gressbranner så langt i påsken. Nå advarer de mot å brenne bråtebrann.

OSLO: Unormalt mange gress- og bråtebranner de siste dagene gjør at brannvesenet nå ser seg nødt til å minne folk om at det er totalforbud mot å brenne bål og gressbrann i Oslo etter 15. april.

Så langt i påsken har (OBRE) Oslo brann- og redningsetat rykket ut på hele 17 gressbranner i hovedstaden.

– OBRE oppfordrer kommunens innbyggere til å vise forsiktighet og respektere det totale bål/gressbrannforbudet som gjelder fra 15.april. Det er heller ikke lov å brenne hageavfall, løv og kvist som avgir røyk, skriver OBRE på sine nettsider.

Rekordvarme og sol har trolig ført til både tørt gress og mye hagearbeid i påskedagene. Dette igjen har ført til de mange gressbrannene i Oslo.

LES OGSÅ: Sol og varme resten av påsken i Oslo

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere