RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

 
  Foto: Illustrasjonsfoto

18-åringer ranet på Røa

Tre 18-åringer ble slått og fraranet penger og mobiltelefon på Røa i Oslo natt til onsdag. To av ranerne skal ha hatt dyre Canada Goose-jakker.

OSLO: Politiet har trappet ned jakten på tre unge mørkhudede menn etter ranet.

Store politistyrker og politihelikopteret ble satt inn i letingen etter de tre gjerningsmennene i området. Ranet skjedde i Røaveien.

Søk med hunder og helikopter

Politiet ble varslet klokka 2.28.

– Vi fikk melding om at tre unge menn i slutten av tenårene var blitt angrepet bakfra, slått og fraranet en iPhone og penger. Vi var raskt på stedet med tilgjengelige mannskaper og har satt i gang søk etter de tre ransmennene med hundepatrulje og politihelikopteret, sier operasjonsleder Ola Krokan i Oslo politidistrikt til NTB.

Les også: Ungdomsraner (18): – Det er bare å ta imot straffen og takke gud for at vi bor i Norge.

En av de tre klaget over smerter i hodet og fikk tilsyn av ambulansepersonell på stedet. Gjerningsmennene er beskrevet som mørke i huden og i 18-20-årsalderen. To av dem hadde svarte Canada Goose-jakker, og tredjemann hadde en grønn jakke.

– De tre ble sett løpende i retning gardeleiren på Huseby, sier operasjonslederen.

Mobiltyveri på t-banen

Søket ble trappet ned en drøy time senere. Krokan opplyser at saken skal etterforskes videre av Majorstua politistasjon.

Ranene føyer seg inn i den lange rekken av ranssaker i hovedstaden den siste tiden. I oktober ble det i gjennomsnitt begått fire ran hver dag.

Så sent som tirsdag kveld ble en ung kvinne frastjålet mobiltelefonen sin på t-banen på Oppsal. De to gjerningsmennene, som ble beskrevet som 15-20 år og fra Midtøsten, er fortsatt på frifot natt til onsdag. 
 

Andre saker fra dittOslo.no: 

Christian blir munk og gruer seg aller mest til å leve i sølibat

Slik svindlet postbudet kundene for 550.000 kroner

Har brukt tre dager på å registrere gigantbeslag
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere