RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

20 millioner til Brobekk

Byrådet vil bevilge 20 millioner kroner til Brokbekk avfallsanlegg for å øke standarden på både anlegget og miljøet rundt.

Groruddalen: I 2005 bevilget bystyret 50 millioner til Groruddalen for å gjøre dalen til et mer miljøvennlig og attraktivt område. I Oslo-budsjettet 2006 vil byrådet øke bevilgningen med 14 millioner til 64 millioner kroner, hvorav 20 millioner skal brukes til å oppruste Brobekk anlegget i Brokbekkveien.
Vi vil satse på utstrakt bruk av gjenbruksstasjoner for avfallshåndtering. Vi kan jo ikke bestemme hva andre bedrifter i området gjør, men vi kan satse på vår egen bedrift. Det er jo ofte at når én bedrift setter en standard, så melder kravene seg hos de andre etter hvert, sier byråd for miljø og samferdsel, Peter N. Myhre (FrP). Andre tiltak i miljøsatsingen inkluderer å åpne elver og bekker i Oslo. 30 millioner kroner er foreslått til dette formålet, og mye av midlene er øremerket til rehabilitering og utbedring av ledninger for å unngå forurensing av vannkildene. Budjsettforslaget inkluderer også et anlegg for skilek i Munkebekken, samt forbedring av parker og ny beplantning.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere