Aina.Moberg@dittoslo.no"/>

20.000 bøker å velge mellom

Tusenvis av bøker: Lions bokmarked i Bekkelagshuset varer i fem dager og er så populært at det hele tiden må etterfylles med nye bøker, slik dette bildet fra et tidligere marked viser.

Tusenvis av bøker: Lions bokmarked i Bekkelagshuset varer i fem dager og er så populært at det hele tiden må etterfylles med nye bøker, slik dette bildet fra et tidligere marked viser. Foto: FOTO: Arne Vidar Jenssen

Lions på Bekkelaget lover større utvalg enn noensinne når de åpner sitt tradisjonelle bokmarked lørdag.

SPORTSPLASSEN: – Det er helt utrolig hva vi har fått inn av bøker i år igjen, forteller PR-ansvarlig Tom Schibbye i Lions Club Oslo Bekkelaget.

Del på Facebook

– Folk er fantastisk greie og gir oss bøker hele året. Ikke vet jeg hvordan de finner oss. Vi får bøker fra hele byen, men selvsagt mest fra nærområdet på Bekkelaget og Nordstrand, sier han.

Schibbye og hans Lions-kolleger er takknemlige for folks giverglede.

– Hele overskuddet går jo uavkortet til gode formål i lokalmiljøet, ellers i landet og til hjelp internasjonalt, sier han.

Fem dager

Bokmarkedet i Bekkelagshuset åpner lørdag 15. oktober, og siste mulighet til å kjøpe bøker er onsdag 19. oktober. I helgen er det åpent fra klokken 10-17, hverdagene fra klokken 14-17.

– Over 20.000 bøker er i år ordnet oversiktlig i hyller og på bord. Romaner, barnebøker, biografier, reiselitteratur, kokebøker, kunstbøker, hobbybøker, idrettsbøker og alt annet tenkelig, forteller Schibbye.

I tillegg har vi et eget musikkrom med plater, CDer, noter og liknede, legger han til.

Ti for én

Lørdag og søndag frister også Lions med en egen bokkafé hvor man kan settes seg ned med vafler og kaffe.

Lions bokmarked på Sportsplassen er blitt en tradisjon, og pågangen har i alle år vært så stor at Lionsgutta må etterfylle bøker i hyllene alle de fem dagene.

– Vi håper mange kommer i år også for å finne bøker til lave priser Her får man kanskje ti bøker til prisen av en i bokhandelen. Og sjansen er stor for at man finner nettopp den boka man er ute etter, tror Tom Schibbye.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.