RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

2010 starter med helse


I januar er det mye spennende som skjer på Røa eldresenter. FOTO: ARKIV
I januar er det mye spennende som skjer på Røa eldresenter. FOTO: ARKIV
I det juleribben er spist og den aller siste klementinen har blitt bløt i bollen er det bare å legge turen til Røa eldresenter.

RØA: Onsdag 13. januar er temaet «Bevar helsen lengst mulig», hvor seniorkonsulenten inviterer til møte med informasjon, råd, veiledning samt refleksjon rundt temaet.

Lørdag 16. januar er det duket for nyttårskonsert hvor unge talenter fra Oslo Internasjonale skole kommer for å spille. Da kan man nyte musikken sammen med en enkel servering. Men, husk påmelding til senteret for dette arrangementet.

Onsdag 20. januar legger Dag Kjelsaas turen innom senteret med foredraget «Streiftog i norsk natur». Onsdag 27. er Per Egil Hegge klar med «Russland melder seg igjen som stormakt». Og for dem som er glad i et godt glass vin er torsdag 4. februar verdt å merke seg. Da blir det nemlig vinsmaking med diverse oster til.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere