RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

21-åring døde etter knivstikking


Arkivfoto
Arkivfoto
Natt til lørdag ble en 21 år gammel mann knivstukket på Grorud.

GRORUD: Klokken 02.10 natt til lørdag  mottok Oslo politidistrikt melding om at en person var knivstukket

Flere patruljer ble sendt til stedet. Den skadde ble kjørt i ambulanse til Ullevål universitetssykehus med alvorlige skader.  21-åringen ble innlagt på Ullevål med alvorlige stikkskader i magen, men livet sto ikke til å redde.

– Han døde rundt klokken 12 lørdag ettermiddag, sier vaktleder Jon Rune Lande ved kriminalvakten i Oslo politidistrikt.

To pågrepet

En kvinne og en mann er pågrepet og siktet i saken. De ble pågrepet kort tid etter at meldingen om saken kom. De to pågrepne er en 21-årig mann og en 31 år gammel kvinne. Begge fremstilles for varetekt på mandag.

– Vi fikk en telefon fra en kvinne som tilfeldigvis fant en mann med stikkskader i magen i en oppgang i en boligblokk i Maria Dehlis vei mellom Grorud og Haugenstua, forteller vaktleder Kjell Pedersen ved krimvakta i Oslo politidistrikt.

Begge de siktede ble pågrepet i en leilighet i samme oppgang. Kriminalteknikere har undersøkt åstedet hele natt til lørdag.

LES POLITIETS TWITTERLOGG HER

Avhøres søndag

– Vi kan si svært lite foreløpig i en så tidlig fase av hensyn til etterforskningen. Det vi holder på med nå er å kartlegge hendelsesforløpet. De to siktede vil bli avhørt i løpet av søndag ettermiddag, sier politiadvokat Anne Cathrine Christiansen.

LES OGSÅ: Etterlyser bilfører etter dødsulykke

Advokat Øystein Storrvik er oppnevnt som forsvarer til den  21-årige mannen, mens advokat Frode Sulland er oppnevnt som forsvarer for den siktede kvinnen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere