RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

21-åring voldtatt i Hvervenbukta


En 21 år gammel kvinne ble natt til i dag voldtatt av fire menn på Oslo Fjordcamp i Hvervenbukta.
En 21 år gammel kvinne ble natt til i dag voldtatt av fire menn på Oslo Fjordcamp i Hvervenbukta. Foto: Arkivfoto: Arne Vidar Jenssen
En 21 år gammel kvinnen ble voldtatt på Oslo Fjordcamping i Hvervenbukta natt til i dag. Fire menn er pågrepet siktet for voldtekten.

HVERVENBUKTA: - Torsdag 29.7.10 klokken 00.56 mottok Oslo politidistrikt melding om at en norsk kvinne født i 1989 var blitt voldtatt på campingplassen Oslo Fjordcamp i Oslo. Politiet var raskt på stedet og har pågrepet 4 menn. De pågrepne er 3 litauiske statsborgere og 1 tysk statsborger i 30-40 årene, skriver politiet i en pressemelding.

- Politiet har sikret bevis på stedet. Fornærmede blir godt ivaretatt og fulgt opp av personell fra Kriminalvakten i Oslo. De pågrepne er kjørt inn til sentralarresten i Oslo. Åstedet er sperret av i påvente av kriminalteknisk undersøkelse. Politiet er på stedet inntil videre, sier de.

Kvinnen skal selv ha meldt om hendelsen, og hennes forklaring er stemmer med andre vitners forklaringer.

Voldtekten skal ha skjedd utendørs på campingplassen. Kvinnen er ikke påført andre fysiske skader enn det selve voldtekten har medført.

De fire gjerningsmennene er alle siktet for voldtekt og kjørt til sentralarresten. De blir avhørt i løpet av formiddagen i dag.

Både offeret og gjerningsmennene skal alle ha bodd på campingplassen, men det er foreløpig uklart om de kjente hverandre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere