RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

210 nye elever til Tonsenhagen


UTVIDES: Utdanningsetaten ønsker å utvide Tonsenhagen skole med én klasse per trinn, til sammen 210 elever. I tillegg planlegges en helt ny skole på Tokerud.
UTVIDES: Utdanningsetaten ønsker å utvide Tonsenhagen skole med én klasse per trinn, til sammen 210 elever. I tillegg planlegges en helt ny skole på Tokerud. Foto: ARKIVFOTO
En splitter ny ungdomsskole til Tokerud og en utvidelse av Tonsenhagen skole. Det er Utdanningsetatens ønsker for Groruddalen.

GRORUDDALEN: Et splitter nytt skolebygg på Tokerud er blant nyhetene for Groruddalen når skolebehovsplanen for de neste ti årene legges fram fredag førstkommende.

Del på Facebook

Skolen skal erstatte dagens eksisterende skolebygg på Tokerud, og skal etter planen huse dobbelt så mange elever på ungdomstrinnet, til sammen 540 elever.

LES OGSÅ: Slik blir Oslo-skolen de neste ti årene

I tillegg planlegger Utdanningsetaten en utvidelse av Tonsenhagen skole med til sammen 210 elever.

I tillegg foreslår byrådet en rekke omdisponeringer av eksisterende skolebygg rundt om i byen.

Blant annet foreslås det å gjøre flere videregående skoler om til en form for kunnskapssentra med tungt fagfokus, for å knytte den videregående utdanningen nærmere opp til universitetet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere