RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

2300 gjestet hotellet lørdag


2300 var innom studioet på Torshov lørdag.
2300 var innom studioet på Torshov lørdag.
Hotel Cæsar åpnet lørdag dørene for publikum i forbindelse med at de har vært ti år på skjermen. På fire timer besøkte ca 2300 mennesker studiene på Torshov.

- Det var en vanvittig interesse. Flere hadde kjørt hele natten for å nå dette. Interessen var upåklagelig, sier informasjonsmedarbeider Bjarne Laastad jr til Østkantavisa.

Se bilder her

Han sier at det er hyggelig å kunne ta med de trofaste seerne i ti-årsjubileet og at dette gir en enorm boost for de som driver med serien.

- Dette er en vitamininnsprøyting både for skuespillerne og de som daglig er med og lager serien. De fikk se hvor mye serien har betydd for så mange mennesker, fortsetter Bjarne.

Han sier at de gode tilbakemeldingene fra gjestene betyr ekstremt mye.

- Folk takket når de gikk. Både skuespillerne og gjestene storkoste seg på lørdag. Vi så det på øynene til de når de gikk at de hadde hatt en fin dag.

Bjarne Laastad jr er meget fornøyd med lokaliseringen av studioet som ligger på Torshov.

- Vi har vært her på Torshov siden starten og det fungerer utmerket. Bygget rommer tre studio som alle har forskjellig miljø. Så plassen er helt perfekt, avslutter Bjarne Laastad jr.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere