RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

25-årsjubel på Bjørndal skole


SNORKLIPP: Stor jubel på Bjørndal skole fredag da Henriette Ø. Langbraaten klippet det røde båndet som markerte at skolens jubileumsgave til 1,7 millioner kroner var offisielt klar til bruk.
SNORKLIPP: Stor jubel på Bjørndal skole fredag da Henriette Ø. Langbraaten klippet det røde båndet som markerte at skolens jubileumsgave til 1,7 millioner kroner var offisielt klar til bruk. Foto: FOTO: ARNE VIDAR JENSSEN
Det var høy stemning på Bjørndal skole da 25 årsjubileum ble markert og den nye skolegården offisielt åpnet.

BJØRNDAL: Taler, sang, dansende lærere, boller og brus - og ikke minst snorklipp for den nye skolegården sto på programmet fredag da Bjørndal skole markerte sitt 25-årsjubileum.

Jubileumsgave

Spesielt høy var jubelen da Henriette Ø. Langbraaten i 1 B klippet det røde båndet og markerte at jubileumsgaven var offisielt klar. For selv om de flotte lekeapparatene i skolegården kom på plass i fjor, var det først nå de offisielt var overlevert.

Og det er ingen knuslete jubileumsgave skolen har fått. 1,7 millioner kroner er investert.

Et spleiselag med Undervisningsbygg, bydelen og spillemidler som bidragsgivere har resultert i en skolegård som skal stimulere til fysisk utfoldelse.

Og i løpet av jubileumsmarkeringen kom det frem at gaven har gitt resultater.

– Nå har vi mye å drive med når vi er ute i skolegården, og dermed blir det ikke bråk og mobbing, fortalte elever.

Helt uten mobbing

Og nettopp mobbing har i lengre tid stått i fokus på Bjørndal skole. Det kom frem både i taler og sanger.

I både trivselssangen og mobbe-sangen som ble fremført av elevene var kampen mot mobbing sentralt tema, og godt miljø har Rolf Thomas Tommessen skrevet om i Bjørndalsangen.

– Vi har en skole helt fri for mobbing, sa rektor Marina Badendyck i sin hilsningstale.

– Hos oss står ingen i skolegården og er lei seg.

Underholdning og servering

Når man har jubileumsmarkering, står selvfølgelig både underholdning og servering på programmet. Og slik ble det også på Bjørndal på fredag.

Lærernes linedance ble møtt med enorm jubel, og så var det boller og brus før den høytidelige snorklippingen for gaven som allerede har blitt mye brukt og vist seg svært populær.

Vi skal heller ikke glemme at skolen fikk en gave til - nemlig et gavekort fra Undervisningsetaten som skal brukes til kunst.

– Kjøp noe som dere synes er fint og som dere alle kan ha glede av, sa Mette Gaarder fra den kommunale etaten.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere