2500 spillere samlet på Friggcup

I SKUDDET: Max Petter Nosa klinket ballen i mål fra langt hold.

I SKUDDET: Max Petter Nosa klinket ballen i mål fra langt hold. Foto: ALLE FOTO:ANDREAS LINDBÆK

Friggcupen har vokst seg stor. I helgen måtte Frigg si nei til flere klubber som ville være med.

FLOTT MÅL: Mathias Torvik scoret på et flott frispark. – Den gikk rett i krysset, smiler han.

DUELL Innsatsen var stor blant de aller yngste.

HUMOR: «Why always me» sto det på den t-skjorten.

MARIENLYST: – Det har vært en kjempehelg. 2500 spillere var med, og det var dobbelt så mange venner og familie som så på, sier en stolt leder av cupen, Nils Henrik Solum, til dittOslo.

Sesongavslutning

255 lag var med å lage en fantastisk ramme på friggfeltet lørdag og søndag, og arrangørene i Frigg måtte si nei til flere klubber som ønsket å være med.

– Det var fullstendig fullbooket, og vi måtte si nei til flere klubber. Det er trivelig at vi har en slik problemstilling, sier Solum.

Tilbakemeldingene fra andre klubber var strålende og de klubbene dittOslo snakket med var imponert over arbeidet klubben legger ned på de to cupene de arrangerer.

– Det er svært hyggelig med tilbakemeldingene vi får. De fleste klubbene ser på denne cupen som en sesongavslutning. I tillegg så er vårcupen vi har en sesongstart, sier Solum.

God dugnadsånd

Solum sier at det ikke er mange klubbturneringer som er større enn de to Frigg arrangerer. Og det ligger svært mye arbeid bak arrangementet.

– Vi har et veldig tett kampoppsett, hvor lagene skal få møte andre klubber, sier Solum som skryter av dugnadsånden i klubben.

– Alt er dugnadsarbeid i denne cupen. Foreldrene er med på å skape en fantastisk ramme rundt denne cupen. I tillegg sitter foreldre i komiteen, slik at de er med på å videreformidle kunnskapen til andre foreldre år etter år, sier han.

Og denne cupen betyr mye for identiteten til klubben.

– For det første gir vi barn et flott tilbud to ganger i året. Så har vi en cup som både spillere og foreldre er veldig stolte over, sier Solum som knapt kan vente til neste år.

– Vi gleder oss til våren allerede. Nå har vi hatt en fin sesongavslutning, og til våren får vi en super sesongstart med Friggcup, sier Nils Henrik Solum.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.