*Nettavisen* Nyheter.

250.000 kroner rett til skogs

Ny daglig leder i Heming, Einar Eide-Fredriksen, tester spensten i området for den nye hinderløypa. Den blir realisert av beløpet på sjekken som holdes av banksjef i DNB Vinderen, Christin Aarnes og avtroppende daglig leder, Keith Woods. Foto: Foto: Vidar Bakken

Heming vil ut i skogen, og det synes Sparebankstiftelsen DnB NOR er en god idé.

HEMINGBANEN: "Heming – Ut i skogen" heter prosjektet som idrettslaget skal anlegge i skogholtet nord for Hemingbanen. Dette skal bli en aktivitets- og hinderløype, et nytt tilbud til barn og unge i alle aldre.

Lokalidretten viktig

– Dette prosjektet tror jeg fikk øverste prioritet hos oss. Det å støtte opp om lokalidretten har alltid vært viktig for oss, sier banksjef i DNB Vinderen, Christin Aarnes.

Anbefalingen førte til at Sparebankstiftelsen DnB NOR ga 250.000 kroner til prosjektet.

– Vi har veldig god relasjon til DNB Vinderen. Det er helt suverent. Vi er så glade og takknemlige for dette. DNB har vært samarbeidspartner i ulike sammenhenger som blant annet Hemingdagene og i forbindelse med et utomhusprosjekt som gikk på forskjønning av anlegget vårt, sier avtroppende daglig leder som sendte søknaden, Keith Woods.

Sparebankstiftelsen har visjonen «Vi skal utløse gode krefter».

– Prosjektet er i overensstemmelse med visjonen og det som var prioritert formål dette året, nemlig «Ut i naturen». Vi er positive til at Heming legger til rette for ulike aktiviteter, hvor barn og unge får prøve seg på mange forskjellige ting, sier Aarnes.

Hinderløypa legges opp slik at den kan brukes fra fem år og oppover. Totalt blir det ni hinderinstallasjoner innpasset i naturen, hvor eksisterende vegetasjon i størst mulig grad beholdes. Lek og moro kombineres med fysiske utfordringer og koordinasjon. Løypa blir åpen og tilgjengelig for alle og vil bli ferdigstilt i løpet av 2012.

Les også: 185.000 kroner til "Kidnapperstien"

Norges største

Heming har fått ny daglig leder, Einar Eide-Fredriksen.

– Jeg er glad for å komme til Heming med så mange aktiviteter og tilbud til sine medlemmer. Det er en utfordring å ta over Norges største fleridrettslag med nærmere 5000 medlemmer. Nå får vi en ny aktivitetsløype som er i overensstemmelse med målet å skape mer idrettsglede og en positiv arena for barn og unge. Takk til Sparebankstiftelsen for det avgjørende bidraget, sier Eide-Fredriksen.

Les også: Sparebankstiftelsen gir 5,5 millioner til Bogstad vinterparadis

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.