RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

2,8 millioner kroner søker kunstnere

Oslo kommune har etablert en ny ordning med kunst- og kulturstipend som er for alle kunstsjangere. 2,8 millioner kroner skal fordeles.

OSLO: Stipendordning skal sikre kvalitet, nyskapning, forskning, tilgjengelighet og bredde innen kunst- og kulturområdet.

Erstatter gamle stipend

Stipendordningen erstatter blant annet Oslo bys årlige kulturstipend, samt Munch- og Vigelandsstipendene som deles ut annethvert år. Oslo kommunes Kunstnerpris og Kulturpris opprettholdes som før.

Søk elektronisk

Stipendene er delt inn i seks større kategorier og det skal i år deles ut til sammen 2,8 millioner.

Kunstnere, kulturarbeidere og forskere innen alle kunstformer er velkommen til å søke via kommunens elektroniske søknadsskjema innen 15. oktober 2010. Vedtak vil foreligge i april 2011. Søknadsfristen for 2011 vil være 15. mai 2011.

Kun enkeltpersoner

Som hovedregel er det kun enkeltpersoner som kan motta stipend, men det kan søkes om stipend til samarbeidsprosjekter/ kunstnergrupper dersom alle deltakerne søker separat med unntak av de grupper som er registrert som selvstendig rettssubjekt i Brønnøysundregistrene.

Det er kun anledning til å søke på én stipendtype per søknadsrunde.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere