RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

3-åring kjørte på taxi i fart


 
  Foto: Illustrasjonsfoto
En tre år gammel gutt ble onsdag kjørt til Ullevål sykehus etter at han hadde akt mot en bil.

MANGLERUD POLITIDISTRIKT: Politiet fikk melding om ulykken onsdag litt over klokken 14 fra Nyjordstubben på Bjørndal. En barnehage hadde vært på tur, og barna akte i en bakke mot en vei. Voksne var til stede og passet på. Men en treåring var uheldig og kjørte på en taxi som kom i sakte fart.Ingen tydelige skader, men gutten ble for sikkerhets skyld kjørt til sykehus for kontroll.

Andre saker fra Manglerud-politiets logg:

Stjal pengeskrin

HOLTET: Onsdag kveld kom det melding fra Bækkelagshallen om at noen hadde forsøkt å stjele et pengeskrin der. Det skal ha vært fem ungdommer. Fire klarte å stikek av, mens en ble holdt igjen. Dette var en 16 år gammel gutt ikke hjemmehørende i området. Han ble kjørt hjem. Forholdet blir fulgt opp.

Varmegang i vaskemaskin

ULVØYA: Torsdag ettermiddag ble det meldt om brann i Måkeveien på Ulvøya. Denne viste seg å være begrenset til en vaskemakin hvor det hadde vært varmegang.

Den lille brannen ble slukket og maskinen båret ut. Ingen personer ble skadet.

Buss mot bil

LJAN: Ingen personer ble skadet, men det ble en del trafikale problemer da en buss kjørt på en personbil på Mosse-veien like sør for Ljabruveien. Dette skjedde torsdag litt før klokken 17 - altså i ettermiddagstrafikken.

Det var 28 personer i bussen som kunne kjøre videre. Bilen med bare fører måtte transporteres bort.

Problemer i rullestol

SÆTER: Politiet hjelper til der de kan. Sent torsdag kveld (23.45) måtte de trå til på Sæter hvor en person i rullestol hadde problemer med å komme seg videre. Han ble hjulpet hjem.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere