RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

3 dager, 25 scener og 400 konserter


– Glem drømmen om å bli nye Pearl Jam. For å lykkes må man finne sin egen vei, og tørre å være annerledes, råder pressesjef Behnam Farazollahi.
– Glem drømmen om å bli nye Pearl Jam. For å lykkes må man finne sin egen vei, og tørre å være annerledes, råder pressesjef Behnam Farazollahi.
by:Larms Behnam Farazollahi er klar i sin tale: – Vær forberedt på en musikktornado som inntar byen med rå kraft.

SENTRUM: Årets by:Larm er snart i gang – nå mer publikumsvennlig enn noensinne, ifølge pressesjefen sjøl.

– by:Larm er ikke bare en bransjefest lenger. De siste åra har den både blitt mer tilgjengelig og bedre tilrettelagt for publikum. Vi har for eksempel aldri før hatt så mange etablerte artister på programmet.

– Men er ikke litt av hensikten med by:Larm nettopp å løfte fram de uetablerte artistene?

– Vi viser fortsatt fram nye talenter. På den annen side ønsker vi å gi etablerte artister en mulighet til å vise seg fram i utlandet. Før hentet alltid media fram ett band eller én person som de hypet etter by:Larm. Nå er oppmerksomheten fordelt på flere aktører, men de får ikke like mye spalteplass som før.

Musikalsk bonanza i kveld

Den offisielle åpningen av by:Larm er på torsdag, men allerede i kveld klokka 20 tjuvstarter en rekke band fra scenen på Youngstorget.

The Megaphonic Thrift, The New Wine, Datarock, Casiokids og The Cumshots skal alle sørge for høy stemning og svette kropper under teltduken denne kvelden. Og det beste av alt... Det er gratis!

Dette bør du få med deg!

Med over 400 konserter på festivalprogrammet, kan det være vanskelig å vite hvor man skal begynne. Farazollahi gir gjerne noen tips om hva du ikke bør gå glipp av.

– Jeg liker at vi har fått med så mange unge, særegne band i år. Mhoo er et hett tips for det altetende publikummet. Social Suicide er fantastisk bra bergensk hardcore, og Pica Pica har en helt spesiell særegenhet i stemmen sin. Henne har jeg stor tro på.

Farazollahi mener likevel at det aller viktigste og riktigste man kan gjøre på by:Larm er å la programmet ligge i baklomma.

– Det fine med by:Larm er at man kan snuble inn et sted og finne nye favoritter. Ikke følg programmet slavisk, men stikk innom her og der, og du vil garantert bli positivt overrasket.BLI FAN AV ØSTKANTAVISA PÅ FACEBOOK

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere