RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

31-åring knivstukket i mulig ran

Den 31 år gamle mannen fra Oslo som ble knivstukket i byen lørdag formiddag, er alvorlig, men ikke livstruende skadd. Gjerningsmannen var fortsatt på frifot rundt tre timer etter at han stakk ned mannen.

SENTRUM: 31-åringen ble kjørt til akuttmottaket på Ullevål sykehus etter å ha blitt tatt hånd om i varemagasinet Gunerius i Storgata i Oslo sentrum. Politiet har tatt opp vitneforklaringer etter hendelsen.

– Vi fikk melding klokka 11.20 fra en vekter i Gunerius som hadde sett at mannen sto der med blodige klær. Vi konstaterte at han var knivstukket flere ganger i ryggen og tilkalte ambulanse, sier operasjonsleder Martin Todnem i Oslo politidistrikt til NTB.

Rusmiljø

Den skadde har flere stikk i ryggen, men kniven som ble brukt, er ikke funnet. Ifølge politiets opplysninger skal gjerningsmannen være en mann som snakket svensk. Han har mellomblondt hår og hadde på seg svart jakke. Mannen hadde også med seg en brun hund.

– Vi har avsluttet det aktive søket etter den mistenkte. Nå fortsetter dette som en etterforskning. Begge tilhører et rusmiljø i sentrum, og det er i dette miljøet vi har søkt og vil jobbe videre, sier Todnem.

Mulig ran

Politiet tror det muligens kan dreie seg om et ran.

– 31-åringen mangler blant annet en jakke og en mobiltelefon. Vi har fått snakket litt med ham. Han er litt uklar, men sier at han ble angrepet av denne mannen og at han manglet jakke og mobil etterpå, sier operasjonsleder Martin Todnem til NTB i 14-tiden. (©NTB)

(©NTB)

LES OGSÅ:

Fant denne slangen i vaskemaskinen

Hvor vil du at UP skal stå?

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere