*Nettavisen* Nyheter.

3,1 mill. kroner for 40 kvadrat

MANGE VILLE HA DENNE: Hele leiligheten ble totatrenovert i 2013-14. Foto: Alle foto: Eie

Denne leiligheten i Seilduksgata på Grünerløkka viser at det fortsatt er trøkk i boligmarkedet.

Klikk på bildet for å forstørre.

GODE SOLFORHOLD: Utsikten fra balkongen i Seilduksgata.

Klikk på bildet for å forstørre.

HØY STANDARD: Lekkert nyoppusset bad.

GRÜNERLØKKA: – Det er det råeste salget på Løkka på lenge, sa en konkurrerende megler da Thomas Koren i Eie solgte en 40 kvadratmeter stor leilighet med ett soverom til 3,1 millioner kroner forrige uke.

– Dette er en spesielt fin leilighet, en av de fineste jeg har solgt i området av sitt slag, sier Koren som selvsagt synes det er hyggelig at konkurrerende meglere gratulerer med salget.

Det var rundt 30 personer som møtte opp på visning. Til slutt var det en budrunde med flere personer som var fast bestemt på å kapre den strøkne leiligheten.

– Det er ikke bare god standard, det er gjort ordentlig. Det ser vi har mye å si. I tillegg ligger boligen bra til, sydvendt, riktig høyde og gode solforhold, sier megleren. Hele leiligheten ble totalrenovert i 2013-2014.

LES OGSÅ: Bolig på 121 kvadrat gikk 700.000 over takst

77.500 kvadratmeteren

Også beliggenheten, i en forholdsvis rolig og tilbaketrukket gate, sentralt på Grünerløkka, gjør at boligen blir spesielt attraktiv.

– Både kjøper og selger kan være godt fornøyde, sier Koren.

Om toromsleiligheten i Seilduksgata oppnådde prisrekord i området, er usikkert. Men at det er sjelden det selges boliger til en kvadratmeterpris på 77.500 på Grünerløkka er det liten tvil om.

– Jeg kan ikke huske at noen boliger har gått til den kvadratmeterprisen her, men så har også kjøper fått en helt spesielt fin leilighet, sier Koren.

LES OGSÅ: Denne boligen gikk 1,4 millioner over takst

Strenge krav til megler

Eiendomsmegleren mener at salget viser at de beste objektene fortsatt kan oppnå en meget god pris i dagens marked.

– De beste objektene selger godt uansett marked, sier megleren som opplever at markedet fungerer godt, men at det er langt mer selektivt enn for noen få år siden.

– Megler må være ekstremt prisbevisst. Det er enda viktigere å velge megler med lokalkunnskap og omhu nå, avslutter Thomas Koren.

LES OGSÅ:

Vernet villa taper mot boliger

Dette er boligen "alle" vil ha

Oslo-"hytte" til salgs for 25 millioner

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag