RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Advarer mot unge kiosk-ansatte
Oslo: Den store ransfaren gjør at politiet i Oslo advarer eiere av bensinstasjoner og kiosker mot å ha unge ansatte alene på jobb sent på kvelden og om natten, skriver NTB.
Tilgjengeligheten på døgnåpne butikker er stor, og det er ikke vanskelig for ranere å overta kontrollen med en eller to unge ansatte, sier politiinspektør Iver Stensrud, som leder arbeidet mot organisert kriminalitet i Oslo politidistrikt, til Dagsavisen. Natt til fredag ble en Deli de Luca-kiosk på Majorstua i Oslo ranet av to bevæpnede menn. Den ansatte, en 21 år gammel mann, kom ikke fysisk til skade under ranet, men dette og andre ran gjør at Stensrud nå advarer mot å ha unge mennesker på vakt om natten.
Det kan være vanskeligere for dem å håndtere en ranssituasjon, blant annet på grunn av mindre livserfaring og erfaring med andre mennesker, sier Stensrud til Dagsavisen. Han frykter en ytterligere økning i antall ran mot døgnåpne kiosker og bensinstasjoner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere