RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Flinke Ammerud-jenter
Furuset: Lørdag møttes mange unge håndballspillere til turnering i Furuset Forum. Furuset Mini'n er en populær håndballturnering for de yngste, og flere lokale lag var blant de som var i aksjon sist lørdag. Åtteåringene til Ammerud deltok i Furuset Mini'n for andre gang og markerte seg med seier mot Ullern. Kampen var ikke like målrik som de i håndball-VM, men spenning var det definitivt til siste slutt.
Vi vant 2-1. Vi har bare sluppet inn ett mål, sa keeper Line etter kampen. Hun var naturlig nok storfornøyd med å bare slippe inn ett mål i en håndballkamp. Storfornøyd var også lagets trener, som i forbifarten nevnte at laget godt kunne tenke seg litt bedre treningsforhold. Det er nemlig ikke bare bare å få trent håndball når 34 spillere må dele en halv bane halvparten av tiden.
Så mange var ikke med på laget som slo Ullern i lørdagens turnering. På bildet ser vi disse håndballjentene: Bak: Nevedda, Thea, Anja og Lill Elise. Foran: Thuxana, Line og Marte.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere