RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Grov vold på Linderud
Linderud: I juli 2003 ble Lars Hernes dømt til seks års fengsel for å ha mishandlet en 32-åring i en leilighet på Linderud. Ribbeina til 32-åringen ble sparket inn i lungene hans, kjeven ble sparket så den brakk, det lange håret ble revet av, nesa ble knekt, han ble slått med et aluminiumsballtre, knivstukket i ansiktet og i nesen, og øyeeplene ble pisket med strips. I tillegg ble sårene gnidd inn med salt og skuremiddelet Jif.
Resultatet av den 24 timer lange mishandlingen er at 32-åringen i dag er 54 prosent invalidisert, 100 prosent ufør, påført hjerneskade, har angst, søvnproblemer og går på antidepressiva, skriver dagsavisen.no.
I 2000 påtok 32-åringen seg å frakte 355.000 kroner over grensa til Sverige for Hernes, men ble stoppet av politet som beslagla pengene. Dette skal ifølge dagsavisen.no være årsaken til mishandlingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere