RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil ikke ha barnehage i skolegården
Bydel Bjerke vurderer å bruke paviljongene på Linderud skole til barnehageplasser til høsten, men de møter mye motstand, melder Aftenposten. Paviljongene har blitt brukt av skolen i over tre år mens oppussingsarbeidet av hovedbygget foregikk, og planen var at de skulle fjernes når elevene flytter ut til høsten.
Barnehager er satsingsområde nummer én i Oslo for tiden, og slik er det også på Bjerke. Vi har planer for 210 ferdige plasser til høsten 2006, men vi trenger midlertidige plasser for neste år. Brakkene på Linderud skole er ledige fra høsten, og vi håpet å opprette 72 plasser der, sier bydelsdirektør Per Johannesen.
Leder i skolens foreldreutvalg (FAU) Randi Nordstrøm vil at paviljongene fjernes slik at barna kan få igjen utearealet sitt.
I dag har ikke elevene utearealer, og det er ikke plass nok til at alle kan ha friminutt samtidig. Vi forstår ikke hvordan man skal få inn 72 barn ekstra på skoleområdet. Vi skjønner at bydelen trenger barnehageplasser, men det er utrolig dårlig hvis man skal gjøre dette uten å ta hensyn til våre barn, sier Nordstrøm til avisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere