RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Harald Madsen sa i dag ja til å trene BSKs damelag.

Oslo: Det er klart at Harald Madsen overtar jobbben som trener for BSKs damelag. Han har tidligere vært trener for Urædd i tre perioder, Runar, Romerike HK og var trener for herrelandslaget i to perioder. 54-åringen er faglig rådgiver i Håndballforbundet.

Madsen starter mandag. Allerede onsdag får han sin ilddåp i den nye jobben. Da kommer Gjøvik og Vardal på besøk til Bækkelagshallen. Utfallet her vil bety mye i bunnstriden.

Madsen er ansatt ut sesongen, men klubben har opsjon på forlengelse av kontrakten. Med seg som assistenttrener får han Tom-Erik Skarpsno, som tidligere har hatt ansvaret for BSKs junioravdeling.

I en kommentar til Nordstrands Blad sier Madsen:

- Bækkelaget har en fantastisk historie som jeg har respekt for. De har fått fram en rekke lovende ungjenter, og vi trenger fullt trøkk og hundre prosent innsats på treningene for å berge plassen i eliteserien.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere