RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

 
 

SOGNEFJELL: Siste dag i juni dro BSK Ski opp på Sognefjellet for andre året på rad. Men i år var det også med junior- og seniorløper. Det gjorde at 15/16- åringene hadde noe å strekke seg etter på øktene.

Opp til snøen

I år som i fjor var det tidlig oppmøte på Holtet før turen gikk vestover. Første stopp var Beitostølen der det var en liten rastepause, før turen fortsatte mot Sognefjellshytta og snøen.

Da de kom opp, smurte de fleste skiene sine selv, og løp opp til skiløypene som var noen kilometer bortenfor Sognefjellshytta, grunnet snømangel.

Sol og ski

Etter alle øktene som ble fullført på snø, satte de turen ned til Skjolden, der de spiste og sov. Mellom alle øktene var det noen som slappet av, noen badet i fjorden hvor brevann og saltvann møttes og som hadde en deilig temperatur på 7-8 grader, mens andre badet i bassenget.

Eirik Lund Røer, treneren til 16+, hadde teknikk med alle de yngste under langrennsøktene på Sognefjellet, mens junior og senior hadde sine egne program.

Et skille

De siste dagene av oppholdet var preget av slitne utøvere, lite snø og litt dårlig vær. Men det dempet ikke humøret til noen. Alle var skjønt enige om at samlingen på snø både var lærerik, morsom, slitsom og flott. Noen hadde også fått kraftige skiller etter dagene med sol. Både shortsskille og pulsbelteskille.

BSK Ski rettet nesen mot Oslo, søndag 4.juli og siste stopp før Oslo var Fagernes Kro. Der skilte utøverne lag for denne gangen, og neste gang de treffes er på Norway Cup

Skrevet av Martin Thorland Jutkvam.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere