RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

MED PÅ ALLE: Marit Lange Davik er valgt ut til årets kunstner på Nordstrand Lions sin utstilling. FOTO: PRIVAT
MED PÅ ALLE: Marit Lange Davik er valgt ut til årets kunstner på Nordstrand Lions sin utstilling. FOTO: PRIVAT Foto: FOTO: PRIVAT

35 år med kunst

Nordstrand Lions arrangerer nok en gang kunstutstilling på Nordseter Skole. Marit Lange Davik er årets kunstner og har vært med på samtlige utstillinger.

NORDSETER: – Marit Lange Davik har tidligere vært bosatt på Nordstrand. I en sterk personlig stil formidler hun skjønnheten omkring oss. Marit maler i olje og akryl med en sjelden fargeglede, fritt figurativt mot det abstrakte, forteller Tore Lynau i Nordstrand Lions.

Et ekstra rom

Som årets kunstner får Marit Lange Davik rikelig utstillingsplass.


– Jeg føler meg privilegert som kan jobbe med det som ligger mitt hjerte nærmest. Det at jeg får stille ut og oppleve at man liker det jeg skaper, gjør meg ydmyk og takknemlig, sier Marit Lange Davik.

Lions forteller videre at det blir god plass til alle utstillerne da de i år utvider med et ekstra rom.

I alt 76 kunstnere deltar på årets utstilling. Blant dem er Håkon Bleken, Espen Eiborg, Kai Fjell, Pia Myrvoll, Ørnulf Opdahl, Odd Nerdrum, Pushwagner og Frans Widerberg.

Jazz og vafler

Det er Lions-medlemmene som hele året gjennom besøker kunstnere, velger kunstverk og setter sammen utstillingen. Alt skjer frivillig.

– Utvelgelse av kunstnere og bilder er en tidkrevende men svært hyggelig helårs aktivitet for medlemmer i Nordstrand Lions, sier Tore Lynau.

Overskuddet fra utstillingen går til Lions som igjen fordeler dette på ulike samfunnsnyttige formål. Utstillingen er åpen lørdag 17. november fra klokken 10 til 16 og søndag 18. november fra klokken 12 til 17. "Det gylne snitt” vil også i år sørge for musikalsk bakgrunn og trivelig stemning begge dager. Trioen består av Svein Briså, Janusz Krzos og Frode Mortensen, trommer.

– Det blir masse kunst, jazzmusikk, kaffe og vafler og rikelig med lokalt sladder! forsikrer Tore Lynau.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere