RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Foto: Camilla Svendsen
Foto: Camilla Svendsen

44-åring varetektsfengslet

44-åringen som er siktet for drapsforsøk etter at han skal ha angrepet ekskona med kniv på Grorud torsdag, samtykket fredag til fire ukers varetektsfengsling.

OSLO TINGRETT: Tilstanden til den 34 år gamle kvinnen som ble knivstukket fire ganger i brystet, er alvorlig, men stabil, opplyste politiet fredag. Kvinnen er innlagt på Ullevål sykehus.

- Vi håper å få avhørt henne så snart som mulig, iallfall til uka, sier politiadvokat Kari Kirkhorn i Oslo politidistrikt til NTB.

Isolasjon nødvendig

Politiet ba i Oslo tingrett om full isolasjon for mannen den første uka i varetekt, noe de fikk rettens medhold i. Den siktede hadde motsatt seg dette.

Retten viser til at en mann ble observert løpende fra stedet, og at det er nødvendig med isolasjon av siktede inntil det er avklart om vedkommende har hatt noe med drapsforsøket å gjøre.

44-åringen ble ilagt brev- og besøksforbud for hele perioden.

- Han har i avhør knyttet seg til stedet og handlingen, sier politiadvokat Kirkhorn.

Den siktede og kvinnen skal være av somalisk opprinnelse og var gift i flere år, men politiet kan foreløpig ikke si noe om bakgrunnen for hendelsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere