*Nettavisen* Nyheter.

48-åring stjal for 48 kroner

 

Forbrytelser lønner seg aldri, heter det. Det er i alle fall sant når man blir tatt for å stjele for småpenger.

HAUKETO: – Noen gjør seg til tyv for svært lite, men må ta konsekvensen for det de har gjort, sier stasjonssjef Janne Stømner på Manglerud politistasjon.

Onsdag ettermiddag ble en 48 åring tatt for butikktyveri på Hauketo. Dermed ble det anmeldelse.

Kaos ved filminnspilling

OPPSAL: Onsdag ettermiddag gikk bilkøene enda saktere enn vanlig langs Hellerudveien. Politiet betegner det som reneste kaos. Årsaken var at det pågikk filminnspilling på stedet. Det var gitt tillatelse.

Tok feil buss

RYEN/SINSEN: Torsdag morgen ble en 10 år gammel gutt meldt savnet. Han skulle ta bussen fra Ryen til Nordstrand. Men han dukket ikke opp der han skulle gå av, og han ble derfor meldt borte.

Etter en halv time kom melding om at han hadde kommet til rette. Det viste seg at han hadde tatt bussen i feil retning og endte opp på Sinsen.

Overholdt ikke vikeplikt

NORDSTRAND: Det ble bare små personskader, men en del bulker, da en bil kjørte i siden på en annen i krysset Oberst Rodes vei/Freidigveien. Dette skjedde torsdag formiddag. Årsaken var at vikeplikt ikke ble overholdt.

Stjal bilskilt

MORTENSRUD: En person meldte torsdag ettermiddag at bilskiltene hans var borte. Vedkommende hadde parkert i P-huset på Mortensrud for å handle. Da han kom tilbake, var begge skiltene fjernet fra bilen. Politiet vil nå holde et oppsyn med parkeringsanlegget.

Uten arbeidstillatelse

HAUKETO: Politiet fattet torsdag interesse for to rumenere som jobbet på et hus i Hauketotoppen. Det viste seg at de ikke hadde arbeidstillatelse.

Lovlig sprenging

LAMBERTSETER: Torsdag fikk politiet melding om at det ble sprengt i Radarveien på Lambertseter. Men det var ikke hørt varsling.

Politiet undersøkte saken, og ble forklart at det ble varslet med roping. Tre gangers roping er godkjent varsling.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag