RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hestekortesjen til Nordre Skøyen barnehage er en mangeårig tradisjon som foreldrene ønsker å opprettholde.
Hestekortesjen til Nordre Skøyen barnehage er en mangeårig tradisjon som foreldrene ønsker å opprettholde.

50 år med hestekortesje

Tradisjonen tro inviterte Nordre Skøyen barnehage til familiedag med hestekortesje, korps og tombola.

NORDRE SKØYEN HOVEDGÅRD: – Det er veldig bra med folk her i dag, sier Vegard Einang i kortesjegruppa ved Nordre Skøyen barnehage.

SE FLERE BILDER FRA FAMILIEDAGEN HER


Den foreldreeide barnehage har i 50 år arrangert familiedag etter prinsippene om god gammeldags dugnadsånd og familiedagen er en viktig inntektskilde for barnehagen.

Østensjø skoles musikkorps fikk som vanlig mulighet til å finpusse på formen før 17. mai, og gikk i front i kortesjen som gikk rundt i nabolaget. Barnehagebarna hadde som vanlig fått plass i hestevogna hvor de satt og smilte og vinket til de andre fremmøtte.

En brannbil fra Bryn brannstasjon hadde også tid til å delta i kortesjen og utgjorde baktroppen. Etter kortesjen var det klart for pilkast, ballkast, tombola, ansiktsmaling og ponniridning. Innimellom vaffel- og isspising, selvsagt.

– Det var ikke så vanskelig å kaste, men det var vanskelig å treffe ballongene, sier Magnus Vågan Sandnes (5 ½) som prøvde seg på pilkast.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere