50 år på berget

Det var dagens barnehagebarn som stod for under- holdningen da Marmorberget barnehage rundet 50 år.

Lambertseter: De 59 barna fra avdelingene småtroll, tonetroll, skogstroll og regnbuetroll vartet opp med både sang og afrikanske rytmer i det store bursdagsselskapet.

Ballonger

Trollungene på Marmorberget sang med klare stemmer viser av Thorbjørn Egner og andre barnesanger for de fremmøtte foreldrene og søsknene. Og for anledningen hadde alle barna fått en egen krone på hodet. Aller sist stod alle barna på samme scene og sang "Ballongsangen". Da sangen var over ble et tyvetalls ballonger i alle regnbuens farger sluppet til himmels. Når vi slipper ballongene kan hele Lambertseter se at vi feirier, sa styrer Trine-Lise Lysholm før ballongene fløy til himmels.

Papirflygave

Fra Bydel Nordstrand mottok barnehagen en bokserie om papirflybretting. Så nå skal de mange små bli racere i å få papir til å fly. Berit Nissen-Meyer, avdelingssjef for barn og unge i bydelen hadde den ære av å overrekke gaven. I tillegg åpnet hun barnehagens årlige kunstutstilling. Der kunne publikum ta en titt på alle de gipsede gjenstandene barna har laget.Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.