RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

50 tommer i bukselomma


POWERPOINT: Dette må være en supergadget for den powerpoint-glade businessmannen.
POWERPOINT: Dette må være en supergadget for den powerpoint-glade businessmannen.
Denne mobilen har innebygd prosjektør.

AMOBIL.NO: Noen mobilnyheter er enkelt og greit større enn andre. Samsung har nettopp lansert noe vi har ventet på i flere år: En mobiltelefon med innebygd prosjektør. Snart kan du altså vise bildene og videoklippene dine direkte på veggen.

Joda, vi er veldig klar over at det har blitt laget en rekke prosjektørtelefoner tidligere. Disse har imidlertid aldri havnet på markedet, ettersom det har vært snakk om protomodeller.

Les også: Samsung lanserer nye musikkflaggskip

50 tommer

Prosjektøren som står i telefonen er den mye omtalte Pico-enheten fra Texas Instruments. Denne kan vise bildene dine i størrelser på opp til 50 tommer, litt avhengig av lysforholdene og underlaget der du befinner deg.

Prosjektøren skal kunne brukes til mer enn underholdning. Telefonen har for eksempel fått en egen knapp for å bytte mellom plansjer, slik at du kan bruke den til lysbildefremvisning.

Amobil.no gir deg alt fra Mobile World Congress

Kommer til Europa

Samsung I7410 er ikke bare en ferdig modell, den kommer også til Europa allerede i løpet av første halvdel av 2009. Hva godsaken kommer til å koste er foreløpig uvisst.

Les mer på Amobil.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere