RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

(F.v.) Sophie Sund Armitage, Ingrid Amundsen og Cornelia Corona Leonora Grandal pyntet kaker fredag kveld.
(F.v.) Sophie Sund Armitage, Ingrid Amundsen og Cornelia Corona Leonora Grandal pyntet kaker fredag kveld. Foto: FOTO: TONJE SUND

6-åringer med kakepyntdugnad

Tre klassevenninner fra Lilleborg samlet sin kreative kakeenergi til støtte for Norsk Folkehjelp og TV-aksjonen.

LILLEBORG: Fredag ettermiddag samlet Sophie Sund Armitage (6), Ingrid Amundsen (6) og Cornelia Corona Leonora Grandal (6) seg hjemme hos Sophie. Kakepynting sto på ettermiddagens gjøremål og jentene gikk i gang med stor lyst.

Marsipanhjerter og sukkerblomster i ulike farger preget kjøkkenet hos Sophie. Men da e flotte kakene var ferdig var det ikke til sitt eget kakebord de var tiltenkt.

De tre seksåringene setter nemlig opp kakebod utenfor Strøm-Larsen i Vogts gate på Torshov lørdag 22. oktober. Salget starter 11.00 og alle inntektene går til Norsk Folkehjelp og TV-aksjonen.

«Hjelp oss å hjelpe» er overskriften på flyeren som ble sendt som ranselpost til skolekameratene på Lilleborg skole. Nå håper de tre seksåringene på godt salg og mye folk.

– Vi gleder oss til å få besøk av nettopp deg, lyder oppfordringen.

Årets TV-aksjon går av stabelen søndag 23. oktober og i år er det Norsk Folkehjelp som får inntektene fra verdens største dugnad.

Og en fin, liten del av verdens største dugnad er altså kakebakeverkstedet hjemme hos Sophie og kakeboden i nærmiljøet lørdag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere