*Nettavisen* Nyheter.

60-åring stjal smågodt

Under kan du lese om de siste dagenes hendelser Manglerud-politiet har vært ute på. Foto: Illustrasjonsfoto

En godtesugen 60-åring, påkjørsel i et fotgjengerfelt og en innbruddstyv som bare hadde glemt nøkkelen. Her er politirunden fra Manglerud politistasjon.

Innbrudd på skole

BJØRNHOLT: Mandag klokken 06.53 fikk politiet melding om et innbrudd i en skolebygning ved Bjørnholt skole. Det er ikke kjent hva som ble stjålet. Politiet har gjennomført åstedsundersøkelse.

Boret opp safe

LAMBERTSETER: Like før klokken halv åtte mandag morgen fikk politiet melding om et innbrudd hos Ilas i Cecilie Thoresens vei. Tyvene hadde trolig kommet seg inn gjennom en nødutgang. En safe var boret opp. Det er ikke kjent hva denne inneholdt. Politiet har gjennomført åstedsundersøkelse.

Brann i komfyr

ULSRUD: Klokken 16.17 mandag ble politiet og brannvesenet tilkalt til en adresse i Guristuveien. En hjemmesykepleier oppdaget at det brant i en komfyr hjemme hos en beboer. Det var en del røyk i leiligheten og beboer og hjemmehjelp ble kontrollert av en ambulanse på stedet. Ingen kom til skade.

Kjørte på jente i gangfelt

EKEBERG: En 23 år gammel bilfører fikk førerkortet beslaglagt etter en trafikkulykke i Stamhusveien like før klokken 18 mandag. En 10 år gammel jente ble påkjørt i et gangfelt og ble sendt til legevakten med mulig brudd i ankelen. 23-åringen er nå anmeldt for forholdet og politiet etterforsker saken.

60-åring stjal smågodt

HAUKETO: Det nærmer seg Halloween og mange gjør litt ekstra innsats for å sikre forsyningen av søtsaker. Så også en 60 år gammel mann som forrige mandag besøkte Rema 1000 på Hauketo klokken 19.20 på kvelden. Mannen ventet til personalet var opptatt med å tømme panteautomaten før han begynte å spise av smågodthylla. En vekter stoppet mannen som så slo seg vrang. Det oppsto et basketak mellom 60-åringen og vekteren og politiet ble tilkalt. Den søte kløe erstattes som kjent gjerne av sur svie og 60-åringen er nå anmeldt for naskeri av smågodt og vold mot vekteren.

Stanset smuglerbil

MOSSEVEIEN: En politipatrulje stanset klokken 04.11 natt til tirsdag en Volkswagen Caddy på Mosseveien. Det viste seg at bilen var stappfull av flytende smuglervarer importert ulovlig til riket. Tollvesenet overtok både bilen og beslaget, mens politiet tok seg av den 48 år gamle østeuropeiske føreren. Bilen var påsatt falske kjennemerker,

Hadde bare mistet nøkkelen

LJAN: Politiet fikk tirsdag klokken 10.56 melding om et pågående innbrudd på en adresse i Herregårdsveien. En person hadde klatret inn gjennom et knust vindu. Da politiet kom til stedet fant de to personer inne i boligen. Det viste seg å være han som bodde der og en kamerat. Han som bodde i leiligheten hadde mistet nøkkelen og hadde knust et vindu for å komme seg inn. Politiet fant en del narkotiske tabletter på stedet og en 18 år gammel mann ble pågrepet.

Stjal verktøy

HELLERUD: Klokken 12.21 tirsdag fikk politiet melding om et innbrudd i en kontainer i Hellerudveien. Låsen var brutt opp og en god del verktøy var stjålet. Innbruddet hadde trolig skjedd natt til tirsdag.

Ranet 85-åring

BØLER: Klokken 11.30 tirsdag ble en 85-år gammel dame fraranet et smykke og et armbånd på Bøler senter. Politiet ble først kontaktet en time tidligere og gjerningspersonene kom seg unna. Politiet har avhørt fornærmede og etterforsker saken. Det er blant annet sikret videoopptak.

Ufrivillig innbrudd

HOLMLIA: Innbruddsalarmen gikk tirsdag klokken 21.21 i Hallagerbakken 26 hvor frivillighetssentralen på Holmlia holder til. Politiet fant åpne dører og vinduer på stedet og ferske brytespor. Det er ikke kjent hva som er borttatt. Politiet har gjennomført en åstedsundersøkelse.

Vinglet på E6

BRYN/RING 3: En politipatrulje ble klokken 03.23 natt til onsdag oppmerksom på en bil som vinglet mye på E6/Ring 3 ved Bryn. Bilen forsøkte å stikke av og forsvant i retning Sinsen med patruljen på hjul. Bilen ble etter hvert stoppet og en 39 år gammel mann fra våre bydeler pågrepet. Han er mistenkt for ruspåvirket kjøring, kjøring uten førerkort og narkotikabesittelse.

Arbeidsulykke

HOLMLIA: Onsdag klokken 16.38 fikk politiet melding om en arbeidsulykke i en bedrift i Rosenholmveien. En mann hadde fått en hånd i en blikk-knekkemaskin. Mannen ble kjørt til legevakten og sak opprettet.

Stakk fra ulykke

BRYN: Onsdag klokken 19.15 fikk politiet melding om et trafikkuhell på Bryn senter. En bil hadde rygget inn i en annen før den stakk fra stedet. Politiet sporet opp føreren av bilen, en mann på 80 år. Det viste seg at mannen ikke hadde et ugyldig førerkort. Han er nå anmeldt for dette og for å ha stukket fra en ulykke.

Kjørte i fylla uten hjelm

RYEN: En politipatrulje stanset 01.05 natt til torsdag to karer på moped på Esso på Ryen. For det første var de to stykker på en moped beregnet for en, for det andre hadde ingen av karene hjelm på seg. For det tredje var føreren mindre samarbeidsvillig med politiet som mistenkte at han kjøre i ruspåvirket tilstand. Den 35 år gamle mannen fikk dermed kjøre i celle-delen på politibilen til sentralarresten på Grønland.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.