RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

600.000 kroner skal deles ut


HAR SØKT: Foreningen for Lambertseter gård er blant de 48 som har søkt om en del av årets frivillighetsmidler. Arkivfoto
HAR SØKT: Foreningen for Lambertseter gård er blant de 48 som har søkt om en del av årets frivillighetsmidler. Arkivfoto
Torsdag 15. mai klokken 19 møtes Nordstrand bydelsutvalg. Du kan ta del i lokaldemokratiet ved å møte opp i Åpen halvtime og si din mening.

NORDSTRAND: Bydelsutvalgets møter er åpne for allmennheten og møtene starter alltid med Åpen halvtime. Dette er en mulighet for bydelens innbyggere til å komme med innspill og informasjon til de folkevalgte politikerne som styrer Nordstrand bydel.

Møtet starter klokken 19.00 og finner sted i bydelshuset i Ekebergveien, vis-à-vis Nordstrand kirke.

På sakskartet for møtet den 15. mai står blant annet fremdriftsplan for budsjett 2015.

Videre har politikerne fått en stor og tung sak i fanget som de skal ta stilling til – nemlig kommuneplan Oslo mot 2030 som er ute på offentlig høring. Planen inneholder retningslinjer for utviklingen av Oslo by og Bydel Nordstrand, innenfor områder som byutvikling, samferdsel, faresoner med mer.

På sakskartet står også frivillighetsmidler 2014. Det er avsatt 600.000 kroner til frivillighetsmidler og 48 søknader har kommet inn.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere