*Nettavisen* Nyheter.

620.000 skal deles

Driver du frivillig arbeid i Bydel Søndre Nordstrand kan du nå søke støtte.

SØNDRE NORDSTRAND: I budsjettmøtet like før jul vedtok politikerne i bydelsutvalget (BU) å sette av 620.000 kroner i frivillighetsmidler i 2013.


Pengene fordeles av BU og skal stimulere til frivillig aktivitet og bedre oppvekst- og levekårene for barn og ungdom og andre i Bydel Søndre Nordstrand. Søknadsfristen er 17. februar.

– Søkere må sette seg inn i retningslinjene for frivillighetsmidler og søknader som kommer etter fristen blir ikke tatt med i vurderingen, heter det i en pressemelding fra bydelen.

Søknaden må skrives i et eget skjema som man finner på Bydels hjemmesider.

Støtte vil prioriteres til tiltak og prosjekter som inngår i en helhetlig og samordnet barne- og ungdomssatsing. Også tiltak som vektlegger medvirkning fra barn og ungdoms, stimulere til aktiviteter som er tilrettelagt for funksjonshemmede, er forebyggende og vektlegger likeverd og like muligheter for jenter og gutter prioriteres også. Opplæring i egen religion, som dekkes av statsstøtten, kan i hovedsak ikke tildeles midler.

Kommunale institusjoner, frivillige organisasjoner, barne- og ungdomsgrupper og private institusjoner kan søke om tilskudd til tiltak og prosjekter.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.