*Nettavisen* Nyheter.

8 av 17 rekkehus allerede solgt

RIFT: Nesten halvparten av rekkehusene i Jomfruhagen er solgt. Nå planlegges byggestart til våren/sommeren. Foto: Foto: Kristin Trosvik

Rekkehusene i Jomfruhagen ble trukket fra markedet i oktober, men er nå tilbake.

BEKKELAGET/JOMFRUBRÅTEN: – Det var usikkerhet med hensyn til avtalen med den valgte entreprenøren som gjorde at prosjektet ble trukket fra markedet. Nå har Obos valgt ny entreprenør for prosjektet, og det er S-bygg som skal gjennomføre byggingen, skriver Obos i en pressemelding.

Obos kjøpte tomten høsten 2011 for 31,5 millioner kroner fra Eiendoms- og byfornyelsesetaten, som sammen med Kollektivtransportproduksjon (KTP) eide tomten hvor Ekebergbanen mot Simensbråten i sin tid gikk.

Tomten har adresse Jomfrubråtveien.

Høy pris

Åtte av de 17 rekkehusene er allerede solgt.

– Åtte rekkehus mellom 8,5 og 9,4 millioner kroner ble solgt til nye eiere. Vi fikk gode tilbakemeldinger fra kjøperne, og de som var på det første salgsmøtet i oktober følte at de ble godt ivaretatt selv om det første salgsmøtet ble utsatt. Vi er glade for at salget nå er godt i gang, sier Carl Christian Birkeland i Obos.

LES OGSÅ: Sjekk når det er best å selge

Med parkering

Rekkehusene går over to plan og er planlagt med fire og fem soverom. 13 av husene får kjeller og det skal bygges en underjordisk parkeringskjeller med plass til rundt 30 biler.

Byggestart er planlagt i andre kvartal i år, med tanke på innflytting andre halvår 2014.

LES ALLE VÅRE SAKER OM BOLIG OG EIENDOM I OSLO HER

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.