*Nettavisen* Nyheter.

80-tallsmusikk og kvartfinale

Sist torsdag fikk vi enda bevis på at vi er på vei mot noe veldig bra i FC Lyn Oslo. Avansementet i Royal League viser at vi har klart å stabilisere oss på et høyt nivå, mye høyere enn hva ekspertene tippet for et år siden.

I manges øyne har vi oppnådd mye mer suksess enn hva vi er gode for, men vi som er en del av klubben vet at målene våre ligger enda høyere.Hardt, målrettet arbeid har begynt å bære frukter, men det er ikke bare oss gutta på feltets fortjeneste. Vi har et team rundt oss som jeg tror er enestående, jeg ville i hvert fall ikke bytta de ut med noen andre.

Verdens beste fysio

Et vanlig scenario fra en dag i Lyn for meg utspiller seg slik: Etter å ha hentet diverse prøvespillere og Doffern (Christoffer Dahl) rundt omkring i den trafikkfrie byen Oslo ankommer jeg endelig "Kadda" ved Sandvika.

Det første som skjer er enten at stedet er tomt fordi alle er forsinka av trafikken eller i de fleste tilfellene at Tom Erik, skriker "God morgen, Lasse!", eller hva han måtte føle for på en måte som ville fått ethvert dødt menneske til å våkne.

I bua til Tom Erik finner man alt man ønsker, rene treningsklær, kaffe, frukt, og ikke minst verdens beste fysio, Geir Kåsene, også kjent som Brad Kåsene Pitt blant Lyns kvinnelige fans.

80-tallsmusikk

Etter en vel gjennomført trening blir vi overøst med smoothies, proteinshakers, frukt og behandlingstilbud. Så går turen opp til Ullevaal hvor Lyns eldre har tilbredt en herlig lunsj før turen igjen går til en ny økt. Den siste økten blir som regel gjennomført på Toppidrettsenteret til dundrende 80-tallsmusikk fra Geir Kåsenes ungdomstid.

Dette beskriver mer eller mindre en dag for meg med Lyn. Håper du ikke falt av stolen i kjedsomhet når du leste dette, men fikk et innblikk i hva vi faktisk gjør.

Kvartfinale

I dag skal vi spille kvartfinale i Royal League mot FC Midtjylland fra Danmark. Vi vet lite om dem annet enn at de vant sin gruppe med ganske klar margin. Det blir sikkert ikke enkelt, men veldig gøy.

Jeg tror vi går videre, men så tror jeg også at vi vinner Royal League.
Kom dere til Tønsberg, i dag skal vi videre!

" Det første som skjer er at stedet er tomt fordi alle er forsinka av trafikken." Lars Kristian Eriksen

Lasse

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag