Gå til sidens hovedinnhold

80.000 kroner til PEIK

Lions Club Oslo fyller 60 år og feirer jubileumsåret med å gi hele 80.000 kroner til Majorstuens skoles musikkorps, PEIK. - En gledesspreder, sier de.

MAJORSTUEN: Som første Lions klubb i Norge ble Lions Club Oslo etablert i 1949, den 11.mai. 60-årsjubileumet markerte de ved å gi hele 80.000 kroner til en ungdomsorganisasjon i nærmiljøet og valget falt på PEIK.

- Lions ønsker å gjøre en aktiv innsats for å bedre forholdet lokalt i samfunnet. Vi mener at Majorstuens Skoles Musikkorps fortjener vår pengegave. PEIK er en gledespreder i nærmiljøet som nyter stor respekt hos bydelens befolkning, sier leder av Lions Club Oslo, Brit Mari Alming, til Lokalavisen.

Tirsdag 12.mai overrakte de jubileumsgaven til PEIK og mottakerne av pengegaven var strålende fornøyd.

- Først og fremst vil jeg få si at vi er utrolig takknemmelig med å få dette bidraget med Lions, sier Johanne Lund Ness i PEIK til Lokalavisen.

Som korps merker de at det er vanskeligere å få kommunal støtte, så dette bidraget var sårt tiltrengt.

- Det er fantastisk at vi blir hedret på denne måten. Vi i PEIK er utrolig heldig som får gjøre noe vi liker sammen med barna. Nå får vi endelig råd til å kjøpe inn nye instrumenter, sier Johanne.

Reklame

Black Week: Her får du oversikt over alle salgene