RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

80E skal fortsatt til Holmlia senter


Mange har engasjert seg i buss 80E. Her er Eli Bjørneby og Tone Hermansen ute og samler underskrifter for flere avganger.
Mange har engasjert seg i buss 80E. Her er Eli Bjørneby og Tone Hermansen ute og samler underskrifter for flere avganger. Foto: Arkivfoto: Arne Vidar Jenssen
Nylig skrev Nordstrands Blad om at 80E får flere avganger, men ikke skal stoppe på senteret. Nå kommer kontrabeskjed.

HOLMLIA: For noen uker siden kunne samferdselsbyråd Jøran Kallmyr fortelle at buss 80E skal få flere avganger og kjøre seks ganger i timen under morgenrushet, og fire i ettermidagsrushet.

LES SAKEN: 80E stopper ikke lenger ved senteret

Den dårlige nyheten var at 80E ikke lenger skulle stoppe på Holmlia senter. Nå kommer Ruter med ny informasjon: Det er kun de ekstra rushtidsbussene som ikke lenger skal stoppe på senteret.

Fortsatt grunnrute

80E sin grunnlinje som går to ganger i timen vil fortsatt stoppe som før.

I følge Ruter har de ennå ikke funnet ut om de nye rushtidsavgangene som kommer til neste år skal stoppe på senteret eller ikke.

Ikke fonøyd

Selv om 80E fortsatt stopper på senteret to ganger i timen er ikke Abdullah Alsabeehg, nestleder i AUF i Oslo, fornøyd. Alsabeehg bor på Holmlia, og kjenner kollekti tilbudet i området.

– Det er fortsatt behov for styrking av kollektivtilbudet på Holmlia senter, og det er i rushtiden behovet er størst, sier den unge politikeren.

Han trekker også frem behovet for å avlaste upålitelige og fulle tog.

– Dobbeltsporet til Ski er ikke ferdig før 2018, vi trenger en løsning før det.

Alsabeehg og Søndre Nordstrand Arbeiderparti kommer til å fortsette å følge opp saken om at også rushtidsbussene skal via Holmlia senter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere