RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

82 min i boksen


Det var lite sammenhengende spill i helgens to oppgjør mellom MS og Rosenborg i MS-hallen.
Det var lite sammenhengende spill i helgens to oppgjør mellom MS og Rosenborg i MS-hallen.
I løpet av dobbeltkampene mellom MS og Rosenborg denne helga satt lagene til sammen 82 minutter i utvisningsboksen. Pluss to matchstraffer da.

MANGLERUD: Det gikk ikke pent for seg da Manglerud Star og Rosenborg barket sammen til toppoppgjør i herrens 1. divisjon denne helga.

Det var det vi regna med, sier MS-kaptein Peter Andersen. Han har fått seg noen trøkker, og blør fra leppa.

Sånt skjer. Vi var forberedt på kriging, smiler Andersen.

Overfall i siste minutt

Og krig kan det kanskje kalles. Det var i hvert fall ikke noe særlig finspill publikum var vitne til. Den ene utvisningen fulgte den andre, og det var nesten umulig å bygge opp noe sammenhengende spill.

Til sammen satt MS og Rosenborg-spillerne hele 72 minutter i utvisningsboksen. Det inkluderer to femminuttere og en timinutter, begge på Rosenborg.

I tillegg pådro Ørjan Næss og Paul Robert Vincent seg hver sin matchstraff i lagenes første møte lørdag.

Det var i kampens aller siste spillerminutt, og MS ledet 4-2. Rosenborg-keeperen var på vei av isen, men så mistet trønderne pucken. En MS-spiller kan omtrent sende pucken i åpen goal, men blir overfalt av Paul Robert Vincent, som setter fart og hopper på MS-spilleren. Rosenborgkeeperen blir også dratt med i fallet, og det ender med masseslagsmål på isen.

Det har tendens til å bikke over i toppmatchene. Men det er Rosenborg som får lide for dette i morgen, er kaptein Andersens kommentar.

Fulgte hverandre tett

MS vant lørdagens oppgjør 4-2, men klarte ikke å avgjøre i søndagens returoppgjør. Da ble resultatet 4-4, etter at lagene hadde fulgt hverandre tett i målprotokollen hele veien.

MS ledet 2-0, men etter det scoret lagene annenhver gang. MS tok ledelsen, og Rosenborg reduserte. Etter 45 minutter smeller Erik Wallace Johansen inn sitt andre mål for dagen, og sørger for 4-3-ledelse til grønntrøyene. Men det holder ikke ut, for Rosenborg utlikner fire minutter før slutt.

Nøkkelkamper

Kaptein Andersen er fornøyd med å ta tre poeng. Dette er nøkkelkamper for oss, dersom vi skal nå målet om kvalikspill, sier Andersen, som som vanlig markerte seg med å plukke poeng. Fire mål og to assist vitner om god innsats fra kapteinen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere