*Nettavisen* Nyheter.

87-åring frastjålet bankkort

  Foto: Illustrasjonsfoto

Lørdag ettermiddag ble igjen en eldre dame fralurt bankkort i sitt eget hjem, og innen det ble sperret, var det gjort to uttak.

ULSRUD: I forrige uke fikk en eldre dame besøk av teppeselgere, og de klarte å lure et bankkort fra damen. Lørdag ettermiddag skjedde det samme igjen i Jøranstuveien på Ulsrud.

En 87 år gammel dame fikk besøk av en ung, utenlandsktalende mann. Han klarte å komme seg inn, og kort etter forsvant han med kvinnens bakkort. Innen det ble sperret, ble det gjort to uttak.

– Vi ser meget alvorlig på disse sakene, sier overbetjent Dag Harald Drevsjø på Manglerud politistasjon.

– Denne gangen har vi bare en dårlig beskrivelse av gjerningsmannen.

Oppfordringen fra politiet er nok en gang:

– Slipp ikke inn ukjente som ringer på døren.

Ukjent person i kjelleren

BEKKELAGET: Tidlig fredag morgen kom det melding om at det var en ukjent person i kjelleren i et hus på Mosseveien på Bekkelaget. Da politiet kom til stedet, var det ingen i kjelleren, men kort etter kunne de pågripe en godt beruset mann. 38-åringen ble tatt hånd om av politiet og er anmeldt. Han skal ikke ha noen tilknytning til huset han hadde kommet seg inn i.

Hadde ikke førerkort

HOLTET: Fredag morgen stoppet politiet en bilist i Ekebergveien ved Holtet videregående skole. Han hadde ikke gyldig førerkort, men opplyst at han hadde et utenlandsk, men det hadde han ikke med seg. Den 38 år gamle utenlandske føreren ble anmeldt. Passasjeren måtte overta kjøringen.

Måtte ha kjettinger

LJAN: Fredag formiddag ble det full stopp for et utenlandsk vogntog i Herregårdsveien på Ljan. Kjøretøyet hadde bra dekk, men måtte legge på kjettinger for å komme opp. Dermed oppsto det en del trafikale problemer.

Ble slått i ansiktet

NORDSTRAND: Fredag kveld måtte politiet dra til en bolig i Tungebråtveien på Nordstrand etter melding om bråk. Da de kom frem, var en mann slått i ansiktet. 44-åringen ble kjørt legevakten. Gjerningsmannen var borte.

Kjørte rett ut på E6

SKULLERUDDUMPA: En person ble tatt hånd om av ambulansepersonell etter et trafikkforhold på E6 i Skulleruddumpa. En bil skal ha kommet opp fra Nordstrandveien, kjørte rett ut på E6 med den følge at en annen bil raskt la seg ut i venstre felt. Der lå det en annen bil – og dermed smalt det.

Politiet er svært interessert i å få tak i føreren av en rød bil som forsvant utover. Dette skjedde lørdag ettermiddag og ble meldt kl. 18.34.

Bilbrann

BJØRNDAL: Lørdag kveld var det nok en gang bilbrann – denne gangen ved Seterbråten skole på Bjørndal. Politiet ser ingen naturlig årsak til brannen, og anser derfor muligheten brannstiftelse.

Brannen ble meldt lørdag kl. 21.40. Det ble ikke skader på annet enn den ene bilen.

Fikk snurr

LJABRU: Ingen personer ble skadet da en bil fikk snurr øverst i Ljabrubakken natt til søndag.

Forsøkte seg på soveromsvindu

BEKKELAGET: Da beboere i et hus i Bekkelagsterrassen kom hjem søndag ettermiddag, oppdaget de at noen hadde forsøkt seg på et soveromsvindu. Men det ble altså med forsøket. Politiet har sikret spor etter innbruddet som har skjedd i løpet av helgen.

Skled ut i grøfta

ØSTENSJØ: Det var glatt på småveier mange steder mandag morgen. I Skøyenbakken skled en bil i grøfta, og Viking måtte hjelpe to for å komme seg hele videre. Ingen skader på biler eller personer, melder politiet som rekvirerte strøing på stedet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag