A1 og Bjørn Johan til Norway Cup

Mark Read, Christian Ingebrigtsen og Ben Adams i popgruppen A1. FOTO: Promo

Mark Read, Christian Ingebrigtsen og Ben Adams i popgruppen A1. FOTO: Promo

Flere artister er allerede klare for Norway Cup-showet på Ekebergsletta den 31. juli. Blant dem er flere av de store.

EKEBERG: Disse artistene og bandene er klare så langt:

A1

Bandet hadde sin første storhetsperiode fra 1998 til 2002. «Same Old Brand New You» og «Take On Me» nådde begge førsteplass på singellistene i Storbritannia og Norge. A1 vant i tillegg prisen «British breakthrough act» under Brit Awards i 2001.

Bandet gjorde comeback i 2009 og den siste store opptreden var i den norske Grand Prix-finalen. A1 ble nummer to i finalen bak Didrik Solli Tangen. Christian Ingebrigtsen er det norske innslaget i bandet.

Bjørn Johan Muri

Dette er en ung og lovende stjerne. Han ble nummer to i Idol i 2007. Han deltok i Melodi Grand Prix i 2010 med singelen «Yes Man» som gikk til topps på VG-listen.

Maria Haukaas Storeng

Hun begynte karrieren allerede i 1991 i musikalen «Annie» på Bryggeteateret i Oslo. I 2003 fikk hun et riksgjennombrudd gjennom sin deltakelse i Idol.

I februar 2005 kom albumet «Breathing» og det andre albumet «Hold On Be Strong» kom i mai 2008. De to siste årene har hun deltatt i Melodi Grand Prix både i Sverige og Norge.

Oslo Soul Children

De har hatt et storartet år og gitt ut «Kvsikre ei bønn» sammen med Maria Storeng, «Julenatt i Blåfjell» sammen med Anita Skorgan. I tillegg har de opptrådt på Skavlan og Spellemannsprisen sammen med Donkeyboy.

Flere navn vil bli offentliggjort når det nærmer seg.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag